Goga Sekulić napravila opštu pometnju: Zbog nje na udaru Lazar Ristovski i njegova devojka Anica

24.06.2024

21:00

By

Novi dečko Goge Sekulić

Bojan Vuković

Goga Sekulić

Pesma Goge Sekulić napravila pometnju, a da sve bude još zanimljivije, u celu priču oko nove numere poznate pevačice ni krivi ni dužni upleteni su i glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa devojka Anica Lazić.

Pesma Goge Sekulić napravila pometnju, zbog pevačice se usijale društvene mreže

Naime, Goga Sekulić danas je najavila svoj novi album numerom „Gusle đedove“, i sa samo jednom pesmom s novog albuma napravila je haos na društvenim mrežama, a ovo su detalji o prvoj numeri Goge Sekulić.

Čim su fanovi poznate pevačice čuli kako zvuči i o čemu je numera „Gusle đedove“, pesma Goge Sekulić, počeli su da se nižu vickasti i duhoviti komentari, a definitivno je najviše reakcije izazvao onaj u okviru kojeg su upleteni Lazar Ristovski i njegova devojka.

Pesma Goge Sekulić

Gusle đedoveInstagram

Čim se pesma Goge Sekulić pojavila na muzičkoj platformi jutjub, svew društvene mreže su se usijale od komentara i reakcija. Svi su se, naime, složili da je Gogina nova pesma bacila slušaoce u trans na prvo slušanje.

Pesma Goge Sekulić pomera granice, fanovi ne prestaju da je komentarišu

Oni su čak i na šaljiv način upleli i glumca Lazara Ristovskog i njegovu mlađu izabranicu.


„Kao gusle đedove možeš da me sviraš“, glasi stih, odnosno refren koji sadrži pesma Goge Sekulić, pa je jasno zbog čega su pojedini ove simbolične stihove poistovetili sa Anicom i njenim dragim.

Pročitajte i – Definitivno je kraj – Goga Sekulić oduvala bivšeg, ovo ne može da mu oprosti

Inače, nova pesma Goge Sekulić i spot za istu objavljeni su u subotu, pa je Goga i više nego zadovoljna kako je publika reagovala budući da očito već ima hit.

Pesma Goge Sekulić

Goga SekulićBojan Vuković

Svesna sam bila da će naziv pesme izazvati reakcije i koliko vidim samo su pozitivni komentari. Najviše mi ljudi piše jer su oduševljeni time što se u pesmi čuju prave gusle, dakle nije samo naziv takav. Inače, autor numere je dečko iz Bosne koji godinama živi u Americi, a aranžman za naše tržište uradio je Aleksandar Kobac – rekla je Goga za medije.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković/Tviter

Još iz kategorije