Izgorela pekara dečka Jovane Jeremić: Požar je podmetnut, juče su mu ubacili pacova u hleb…

12.06.2024

12:40

By

Pekara dečka Jovane Jeremić

YouTube/Printskrin

Jovana i Dragan

Kako danas prenose svi domaći mediji, pekara dečka Jovane Jeremić, biznismena Dragana Stankovića, ponovo je izgorela, a kako je navedeno, šteta je oko milion i po evra, što je medijima potvrdila i voditeljka Jovana Jeremić.

Pekara dečka Jovane Jeremić ponovo gori

Ovo je treći put da gori pekara dečka Jovane Jeremić, koji je poznati preduzetnik iz Grocke, i to drugi put u dva meseca. Inače, Dragan Stanković je u požaru izgubio skoro četiri miliona evra što je i nakon prvog požara izazvalo dosta komentara, a kako se sada navodi, već se sumnja da iza svakog požara navodno neko stoji, ali je slučaj prepušten istrazi policije.

Pekara dečka Jovane Jeremić

Jovana i DraganATA IMAGES

– Tačno je. Izgoreo je deo pogona. Šteta je preko milion i po evra. Istražuje se uzrok trećeg požara, drugog u poslednja dva meseca i ko stoji iza svega ovo. Definitivno postoji problem u pekarskoj industriji u Srbiji, a ratovi se vode, a koji i šta saznaće se u budućnosti. Najvažnije je da nema povređenih – mišljenje je Jovane Jeremić na goreću temu pekara dečka Jovane Jeremić.

Pročitajte i – Biće sigurno sin – Jovana Jeremić otkrila sve o prinovi, njen biznismen sija od sreće

Ovo je inače treći po redu požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića.

Podsetimo, u martu 2023. godine, u šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić – Dragan Stanković, takođe je došlo do požara.


Pekara dečka Jovane Jeremić

Jovana Jeremićprinstcreen TV Pink

U međuvremenu u medijima su se pojavili snimci na kojima se vidi da je šteta totalna, kao i da su uništeni pogon proizvodnje, ali i kancelarije.

Kako se još navodi, nadležni organi izašli su na teren i ispituje se uzrok požara.

Pekara dečka Jovane Jeremić tri puta je gorela u opasnom požaru

Dragan neće prodavati firmu i to svima treba da bude jasno. Ukoliko se ustanovi da je požar pio podmetnut, a i da se ne ustanovi da je bio podmetnut, to je jako teško dokazivo. Oni koji su ovo osmilisli sve su uradili fenomenalno, ali naša poruka za sve njih je da se neće prodati firma, jer prodajom ove firme bi pala cela pekarska industrija Srbije – rekla je vidno uznemirena Jovana za Telegraf i dodala:

Pekara dečka Jovane Jeremić

Jovana i DraganYouTube/Printskrin

– Sada će mnogi reći da je Jovana pod naletom emocija, ali nije tako… Mi smo imali najavu još juče da će sada da se desi nova serija napada na Dragana. Ono što on nije rekao, a ja ću ekskluzivno da otkrije, je da su mu ubacili pacova juče u helb, a poslaću vam i fotografiju da vidite – navela je Jovana.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije