Tetka poznatog fudbalera osvojila srce Moke Slavnića: Zaljubljen u 26. godina mlađu damu FOTO

02.04.2023

22:00

By

Porodica Anđele Đuričić

Partnerka Moke Slavnića je ova poznata muzičarka

Proslavljeni košarkaš Moka Slavnić trenutno je u središtu pažnje zbog učešća sina Zvezdana u rijalitiju.

Partnerka Moke Slavnića- legendarni košarkaš pričao o ljubavnom životu

Iako se u medijima oglašava povodom sinovljevog učešća u Zadruzi, Moka je sada otkrio i jedan detalj vezan za njegov privatni život. Naime,  priznao je da je u osmoj deceniji emotivno ispunjen, ako i da je u ljubavi sa jednom poznatom damom.

Pročitajte: Majka Zvezdana Slavnića donela važnu odluku- To je najbolje za njega FOTO

Partnerka Moke Slavnića

– U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže ‘zar ti to nisu radile i druge?’, ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko koli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina.

U pitanju je Tamara Niketić, operska pevačica i solista Narodnog pozorišta u Beogradu. Rođena je u Baru i potomak je slavnih predaka, koji su bili i ratnici i umetnici. Završila je paralelno gimnaziju i srednju muzičku školu u Podgorici, u Beogradu Fakultet muzičkih umetnosti i solista je Opere Narodnog pozorišta.


Pročitajte: Kriza u braku- Mirka ucenila Vujadina, ako ovo ne uradi, gotovo je FOTO

Partnerka Moke Slavnića

Takođe ono što je interesantno jeste da je ona tetka poznatom fudbaleru Vujadinu Saviću.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije