Isplivala jedina istina o udaji majke Darka Lazića, ovo je njen partner: Ima petoro dece i unosan biznis

17.06.2024

18:50

By

Partner majke Darka Lazića

Antonio Ahel/ATAImages

Branka Lazić

Partner majke Darka Lazića ima petoro dece, a iako su mnogi mislili da Dragan Paunović pelješi Branku Lazić i uzima joj novac koji njen sin zarađuje, to ipak nije istina. Naime, kako prenose mediji, Dragan Paunović zarađuje od privatnog biznisa i jako mu lepo ide.

Partner majke Darka Lazića ima petoro dece i privatni biznis

Kako još danas mediji javljaju, navodno se Branka Lazić, majka Darka Lazića, tajno udala za svog izabranika, što je on i potvrdio, međutim, sada se i ona oglasila za „Alo“ i objasnila da je Dragan Paunović i dalje samo partner majke Darka Lazića, te da o udaji nema ni govora.

Partner majke Darka Lazića

Branka Lazićinstagram

 Nisam se udala. Dragan se malo šali zato što nas stalno prozivaju, ali zajedno smo i volimo se. To je jedina istina – poručila je Branka Lazić, majka Darka Lazića za portal „Alo“, a ovo je prava istina o njenom dragom:

Partner majke Darka Lazića tvrdi da je Branka Lazić njegova supruga

– Branka i Gagi su počeli samo da se druže, oni se dugo poznaju, ali eto izrodila se jedna lepa romansa tek sada. Njoj je bilo teško jer je ostala bez supruga pre dve godine i Dragan joj je bio velika podrška. On je razveden, otac petoro dece i živi na relaciji Srbija – Francuska – Holadnija ispričao je izvor medijima i dodao:

Partner majke Darka Lazića

Dragan PaunovićInstagram


– Znaju ga i Darko i Brankin drugi sin Dragan. Brankin novi partner je vlasnik i apartmana na Zlatiboru, ali ima i druge poslove, tako da ona zaista uživa pored njega – rekao je ranije izvor blizak Lazićevoj majci.

Pročitajte i – Darko Lazić finansira majci svadbu – Pukao 30.000 evra za veselje u Beču

Podsećanja radi, Darkov otac, a Brankin muž Milan Lazić, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

Darko Lazić se danas oglasio nakon navoda da mu se majka udala i oštro demantovao tu vest:

– Lažu ljudi, to nije istina, ja to demantujem, dok sam živ to se neće desiti – rekao je Darko za „Blic“.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije