Isplivali svi detalji veze Džejle Ramović sa Isakom: Zbog ovoga su krili ljubav FOTO

12.04.2023

14:00

By

Partner Džejle Ramović

Partner Džejle Ramović prati pevačicu na nastupima

Mlada pevačica Džejla Ramović važi za jednu od najlepših estradnih umetnica na domaćoj sceni,a svoj privatni život krije od očiju javnosti.

Partner Džejle Ramović je navodno klavijaturista iz njenog benda

Dok muškarci širom Balkana uzdišu za njom, po svemu sudeći Džejlino srce je osvojio jedan Isak. Njih dvoje su objavili fotografiju iz Dubaija na kojoj se vidi da uživaju zagrljeni, a sada je isplivalo više detalja u javnost o ovom mladiću.

Pročitajte: Dugo su skrivali ljubav- Džejla Ramović konačno uhvaćena u Isakovom zagrljaju FOTO

Partner Džejle Ramović

Naime, on je klavijaturista u Džejlinom bendu, te prati Ramovićevu na svakom nastupu, iako su u tajnoj vezi.

– Džejla je prilično zatvorena i sve je iznenadila tim slikama iz Emirata koje je postavila. Odmah se saznalo ko je taj dečko pošto je u njenom bendu i prati je na svim nastupima. Imaju ista interesovanja i želje. Često su zajedno, ali niko nije znao da su u tajnoj vezi. Nikada se u javnosti nisu držali za ruke, bili su na distanci do sada jer nisu želeli da se sazna za njihovu ljubav – kaže jedan od pevačicinih kolega za Star i dodaje:


Pročitajte: Vreme je da svi saznaju-Džejla Ramović presrećna, Marija Šerifović joj je rekla DA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

– Ona je iz takve porodice i ne želi da se eksponira više. Ona se uvek branila ćutanjem, pa zato ni sada neće da potvrdi da je u vezi sa Isakom iako ta ljubav traje već nekoliko meseci, a njeni roditelji ih podržavaju jer su ga upoznali i baš im se svideo jer pazi na nju i čuva je na nastupima.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije