PALO POMIRENJE: Janjuš ponovo živi sa bivšom suprugom

17.05.2022

15:38

By

Janjuš predosetio smrt brata

B. VUKOVIĆ

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš se smirio nakon izlaska iz Zadruge

Od kada je pobegao iz Zadruge, Janjuš se primirio. Nema ga na ludim žurkama, po splavovima i klubovima.

Janjuš i Ena

Instagram,Instagram

Janjuš se vratio u porodičnu kuću

Međutim, kako se šuška njemu je bivša žena Ena sve oprostila i dozvolila mu da se vrati u njihovu porodičnu kuću u Kotežu, zbog čega je Janjuš sada manji od makovog zrna.

Rekao mi je da više ne mora da se potuca po hostelima i kojekakvim smeštajima i da moljaka prijatelje za noć ili dve. Ena ga je pozvala da se vrati njihovoj kući i da pokušaju da žive kao pre, jer sve što radi je zbog ćerke Krune koja mnogo pati za ocem. Spavaju u odvojenim sobama, ali Janjušu je trenutno najbitnije da dete bude srećno. Jedino što sada kako mi je rekao zbog cele situacije, ne banči više noću i ne opija se. Jedino se opušta u lokalnoj kladionici”, objašnjava jedan od Janjuševih komšija iz Koteža i nastavlja.

Da nije Krune, Ena mu nikada ne bi oprostila što je onako javno varao. Žive zajedno, ali mislim da tu i dalje svako vodi svoj život za sebe. Neprijatna je situacija i pitanje je dana koliko će Janjuš tako izdržati. Ipak je on navikao da izlazi, da se druži, da pije, a to mu je sada zabranjeno. Nije mi baš sve otkrio, ali valjda mu je Ena uvele neke restrikcije, a on je sve prihvatio kako bi imao krov nad glavom i kako mu dete ne bi patilo. E sad koliko će izdržati i uspeti da se pridržava svega ne zna ni on. Plan mu je bio da od para iz Zadruge kupi sebi stan, da bude nezavistan i da ima gde ćerku da dovede, sada od toga nema ništa i zavisi od Ene.”


Još iz kategorije