Najgori košmar se ostvario: Brena u suzama zbog sina, Boba nemoćan da bilo šta promeni FOTO

10.02.2023

13:00

By

Zdravstveno stanje Lepe Brene

ATA IMAGES

Lepa Brena

Otmica Stefana Živojinovića ponovo je u žiži javnosti 

Pred kraj 2000. godine sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića bio je otet. Taj događaj svakako je obeležio njegovo odrastanje, a Stefan se prilikom gostovanja u jednoj emisiji prisetio tog nemilog događaja.

– Sve što se desi treba gledati sa pozitivne strane. Sve što sam ja shvatio je da treba uživati svakog dana jer nikad ne znate šta će da vam se desi. Ne volim da pričam o tome, ne zato što imam traume, odavno sam to prevazišao, nego ne dolazim u emisije da bi me ljudi žalili „Jao, vidi ga jadan šta mu se desilo“ – rekao je svojevremeno Brenin sin gostujući u emisiji „Letnjih 150 minuta“.

Otmica Stefana Živojinovića potresla je porodicu

Otmica Stefana Živojinovića dogodila se 23. novembra 2000. godine ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Brenina i Bobina fotografija iz tog perioda koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama predstavlja bolnu uspomenu za porodicu Živojinović koja je teške trenutke prevazišla zahvaljujući tome što su se uvek držali zajedno.

Pročitajte: Više nije isti čovek – Stefan Živojinović neprepoznatljiv, svi se pitaju šta se dogodilo Breninom i Bobinom sinu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@estradni.arhiv је поделио/ла објаву

Iako se otmica Stefana Živojinovića dogodila pre više od dvadeset godina spekulacije o tome ko je bio umešan u celu priču ni dan danas ne prestaju. Tako se pre nekoliko meseci nagađalo da bi u otmicu mogao biti umešan neko od posluge, pripadnika obezbeđenja ili čak neko od bliskih prijatelja, ali se porodica po tom pitanju nije javno oglašavala.


Pročitajte: Brenina je poslednja – Viktor Živojinović u šoku, ovo će mu zauvek promeniti život

otmica stefana živojinovića

Podsetimo, Brena i Boba insistirali su na tome da se policija ne meša direktno u slučaj otmice iz straha za Stefanov život. Sin folk zvezde vraćen je roditeljima posle pet dana, po isplati dva i po miliona maraka koliko je traženo za njegov otkup.

SLIKE: Ata Images, Bojan Vuković

Još iz kategorije