Cecin sin Veljko ne može više da krije tugu: Danas mu je otac falio više nego ikada

25.06.2024

21:00

By

Otac Veljka Ražnatovića

ATA IMAGES

Veljko Raznatović

Otac Veljka Ražnatovića preminuo je pre 24 godine. Željko Ražnatović Arkan, pokojni suprug Cece Ražnatović, ubijen je pre više od dve decenije i ostavio prazninu koju pevačuci i njenoj deci niko ne može da nadoknadi.

Otac Veljka Ražnatovića preminuo je pre 24 godine od posledica ranjavanja

Podsećanja radi, sin Željka Ražnatovića i pevačice Svetlane Cece Ražnatović nedavno je otvorio dušu kad je govorio o privatnom životu, usponima i padovima, pokojnom ocu, a otkrio je razlog preseljenja u rodni grad svoje supruge Bogdane.

Cecin sin je takođe naglasio da je siguran da bi pokojni Arkan, otac Veljka Ražnatovića, danas bio ponosan na svoju decu i tri unuka.

Otac Veljka Ražnatovića

Arkan i VeljkoInstagram

Veljko je inače aktivan na društvenim mrežama i redovno objavljuje zajedničke trenutke sa porodicom i prijateljima, a sada je okačio staru fotografiju na kojoj je i otac Veljka Ražnatovića.

Naime, evocirao je uspomene iz detinjstva i okačio fotografiju sa Arkanom iz perioda kada je on sam bio beba.


Pročitajte i – Veljko Ražnatović otkrio pravu istinu o braku – Ovako govori o Bogdani koja mu je rodila tri sina

Podsetimo, Cecin sin je nedavno govorio da se spasao od kada se oženio i dobio decu, kao i da je siguran da ide putem koji bi mu savetovao i otac Veljka Ražnatovića.

– Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo – priznao je Cecin sin Veljko koji je pre mesec dana dobio trećeg sina Ilijana, a potom pomenuo poznate roditelje:

Otac Veljka Ražnatovića cenio je tradicionalne vrednosti

– Mislim da bih bio priznatiji kao bokser da nisam sin poznatih roditelja. Svi se čude kako se jedan Veljko Ražnatović odlučio za taj „pseći“ život. Ovo je kerovski život, pitbulovski… Ljudi misle: „Ako si Cecin sin, moraš da budeš pič***ina“, ali odavno sam to prevazišao – rekao je Ražnatović šta misli o svemu tome u „Laganom podkastu“.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije