Otac Rade Manojlović progovorio o zetu: Nije ga nimalo štedeo

06.07.2024

18:16

By

Otac Rade Manojlović

Bojan Vuković

Otac Rade Manojlović progovorio o novom zetu i priznao koliko se meša u izbore svoje dve ćerke od kojih je jedna poznata i uspešna pevačica Radmila Rada Manojlović. Kako kaže gospodin Rade koji je mlad ostao udovac, ne petlja se mnogo u odnose svojih ćerki, ali ne krije da je to činio ranije kada su Rada i Maja bile mlađe.

Otac Rade Manojlović progovorio o novom zetu, ovo je njegov stav od kojeg ne želi nipošto da odstupi

Kako je istakao Rade Manojlović, otac Rade Manojlović, i te kako je uticao na izbor momaka svoje dve ćerke koje su mlade ostale bez majke i o kojima je morao sam da brine.

Naime, Radin tata kaže da je siguran u sud svoje dve ćerke, te da više nema nameru da se upliće i analizira zetove, ali se svakako nada da će njih dve biti srećne, kao i da se uvek razneži kada vidi Radine objave koje je ispunjavaju srećom.

Otac Rade Manojlović

– Kad su imale osamnaest godina, rekao sam obema da sam na njihovoj strani, ali i da šta god odluče, rade za sebe, ne za mene – iskren je bio otac Rade Manojlović o životu svoje ćerke kojem više smeta kada muzičari s kojima pevačica radi kradu njen pošteno zarađeni bakšiš.

Pročitajte i – Rada Manojlović u suzama zbog smrti – Morala sam u žalosti da pevam da zaradim za pomen

– Kroz karijeru sam Radi jedino zamerao što nije vodila računa o novcu ne u smislu da ga potroši, nego koliko je zaradila i ko je šta uzeo. Terao sam je idi broji pare, ne bez razloga već zato što vidim da neko mazne malo lovu, a ona kaže “tata, ti znaš da ja ne brojim“ i rekao sam idi vidi koliko ima po sto evra. To joj zameram, ništa više ni momke, ni karijeru, ništa – iskren je Rade koji je mirniji od kada Radina sestra Maja vodi računa o njenoj karijeri:


Otac Rade Manojlović

– Od kada je Maja postala menadžerka, ne razmišljamo o tome šta je ko uradio, a dešavalo se i krađa i sve ostalo. Slažem se da sve pare idu u jednu kuću, ali volim što je na tatu troši pare i ne misli ništa – rekao je otac Rade Manojlović za Blic.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković, Dragan Gajić

Još iz kategorije