Ceci otac Slobodan stvar nije nikada oprostio: Folk diva je o tome jednom govorila javno i nikada više

04.07.2024

17:15

By

Otac Cece Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca

Otac Cece Ražnatović nije mnogo strog. Naime, Ceca Ražnatović ispričala je jednom prilikom kako je izgledalo njeno detinjstvo u mestu Žitorađa na koje je ponosna.

Otac Cece Ražnatović nije mnogo strog, ali je pevačica morala da poštuje određena pravila dok je odrastala

Naime, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila da joj je porodica velika podrška u životu – majka i otac Cece Ražnatović, te sestra Lidija, kao i da su bili strogi tokom njihovog odrastanja.

Pročitajte i – Sličnost je neverovatna – Ovo je majka Cece Ražnatović, zbog nje je jedva čekala da se uda

Ceca je jednom prilikom istakla da ju je otac stalno vozio na nastupe, budući da je već sa devet godina počela da nastupa, i da je stalno brinuo o njoj da je neki menadžer ne uzme pod svoje i da zarađuje preko nje.

Otac Cece Ražnatović

Cecina majkaInstagram

Ceca je jednom prilikom govorila o roditeljima, pa je naglasila šta otac Cece Ražnatović nije nikada oprostio pevačici:

– Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet – bila je iskrena Ceca za domaće medije.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Podsećanja radi, pevačica je nedavno po ko zna koji put ispričala da je ljubav Cece Ražnatović jedino njen pokojnu suprug:

– Često ga pominjem. Njega nema pune 24 godine, ali je on svakodnevno prisutan u našim pričama, razgovorima, to je potpuno prirodno. Sa Željkom imam dvoje divne dece, ta deca su vrlo svesna ko ima je otac i potpuno je prirodno da ga pominju i evociraju uspomene na njega – rekla je Ceca i dodala:

– Dešavalo mi se mnogo puta i da mi suze krenu i da progutam knedlu, da ode šminka, ode sve. Nama ženama je to problem, muškarcima nije. Razmaže se maskara, veća dara nego mera. Šalu na stranu, prepustim se emocijama. Najlepše je kada možete da ispoljite osećanja i da ih podelite sa ljudima – istakla je pevačica kojoj je najteže kad god se obeležava godišnjica Arkanove smrti.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije