Srce nije izdržalo! Vesna Zmijanac hitno operisana, oglasila se Nikolija: Molim vas, majka mi je… FOTO

10.03.2023

13:00

By

Prošlost Vesne Zmijanac

ATA IMAGES

Operacija Vesne Zmijanac obavljena je juče u Kliničkom centru u Beogradu. Naime, pevačici je ugrađen bajpas, operacija je protekla u najboljem redu, a lekari se nadaju da će pevačica kroz nekoliko dana moći da napusti odeljenje kardiologije.

Operacija Vesne Zmijanac uspešno je obavljena

Uz folk divu su sve vreme bili zet Relja i ćerka Nikolija koja se zvaničnim saopštenjem obratila javnosti rečima koje gađaju pravo u srce.

Pročitajte: Operacija na otvorenom srcu – Vesna Zmijanac primljena u bolnicu, Nikolija van sebe od brige

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

– Kao što ste verovatno pročitali mama je uspešno operisana, i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje. Hvala na razumevanju – napisala je Nikolija.

Pročitajte: Vesna Zmijanac otkrila tajnu o unukama Hani i Rei – Nikolija i Relja će joj ovo ozbiljno zameriti

operacija vesne zmijanac

Podsećanja radi, izvor blizak porodici otkrio je da je operacija Vesne Zmijanac bila jedino rešenje, te da je pevačica odmah pristala na istu.

– Vesni su lekari krajem prošle nedelje pokušali da urade kraću i bezazleniju intervenciju, ali ona nije urodila željenim rezultatom. Ona je od tada bila na kućnom oporavku, da bi tokom ove nedelje ponovo bila primljena na kliniku gde su je pripremali za današnji zahvat tokom kog treba da joj se ugradi bajpas – rekao je izvor za Kurir i dodao:


– Vesna je dobrog zdravstvenog stanja, kako fizički tako i psihički. Pritisak koji je bio izuzetno visok i dostizao vrednosti 250/180 u prethodnim danima je stabilizovan jer je ona slušala savete lekara. Mirovala je i odmarala se, nije se izlagala naporima, a bila je i na posebnoj dijetalnoj i zdravoj ishrani.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije