Za dlaku izbegao fatalan ishod: Slobi Vasiću život visio o koncu, evo kako se oseća nakon teške operacije

04.04.2023

15:00

By

operacija slobe vasića

Operacija Slobe Vasića nije bila nimalo naivna

Sloba Vasić, koji se pre skoro godinu dana podvrgao operaciji želuca, sada se gorko kaje zbog svoje odluke. Slavni pevač otkrio je sa kakvim se problemima suočio i da li mu je pomenuti zahvat pomogao da se reši viška kilograma.

Operacija Slobe Vasića je zabrinula sve

– Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sećam kako mi re rekao doktor, tu se uklanja dve trečine želuca, i onda je to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan deo želuca, gde ostane neki mali prostor gore u kojem bi trebalo da se smešta hrana – rekao je Sloba Vasić, pa objasnio:

Pročitajte: Potres u porodici – Stoja mora na hitnu operaciju, nije očekivala da će je ovo snaći

operacija slobe vasića

– Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene. Taj zahvat nije za mene. Nažalost ja sam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji. To je razlog što nisam zadovoljan. Da napomenem da nisam rekao da nisam zadovoljan doktorom i klinikom, već je problem organizam koji to sve nije prihvatio kako treba – zaključio je tada pevač.

Pročitajte: Najlepši prizor koji ćete danas videti – Sloba Vasić pokazao ćerku, a ovu pesmu joj je posvetio FOTO

operacija slobe vasića


Operacija Slobe Vasića zabrinula je njegove najmilije, a pevač se nakon dugog oporavka i pauze u karijeri konačno vratio normalnom životu. On je nedavno sa suprugom Jelenom otvorio stomatološku i estetsku kliniku u Beogradu. Ipak, najveću sreću posle teških dana pevaču pruža ćerkica Marija koja je došla kao kruna Jelenine i  njegove velike ljubavi.

Dok jedni tvrde da Sloba i Jelena blistaju, drugi pak smatraju da se pevač drastično ugojio i da pothitno treba da se baci na neku dijetu. Da li je dobronamerna kritika zabrinutih fanova na mestu i da li će pevač poslušati svoje obožavaoce, presudite sami..

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije