Trpi nesnosne bolove: Indi Aradinović završila u bolnici, porodica se moli za njeno zdravlje FOTO

16.02.2023

22:00

By

Indi ima novog dečka

Bojan Vuković

Operacija Indi Aradinović trajala je nekoliko sati

Indi Aradinović imala je hitnu intervenciju pošto joj je pukao silikon u grudima. Tokom dana ona se oglasila iz bolnice, ističući da je sve prošlo u najboljem redu, a sad je otkrila i da je ugradila implante za broj veće od prethodnih.

– Oporavljam se kod kuće sada. Odlično je prošla operacija. Za 6 meseci ću imati pravi izgled. Stavila sam za broj veće po doktorkinom mišljenju. Jako sam srećna što je nešto što je trunulo u mom organizmu otišlo zauvek. Puknuti silikoni – kazala je Indi za Kurir.

Operacija Indi Aradinović zatekla je javnost

Iako je danima bila u agoniji, operacija Indi Aradinović prošla je bez ikakvih komplikacija, a pevačica kaže da i dalje trpi nesnosne bolove. Podsećanja radi, na Dan zaljubljenih pevačica je saznala tačno vreme operacije i tom prilikom otkrila i razlog zbog kog mora na intervenciju.

Pročitajte: Bleda i iscrpljena – Indi ponovo završila u bolnici, ovo je razlog FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐈 𝐍 𝐃 𝐘 (@indy_ara_indira)

– Grudi su u pitanju. Već neko vreme su u stanju pucanja, odnosno pukla su oba. Ima desetak godina da sam ih uradila, to po zdravlje nije dobro da stoji u organizmu. Moj hirurg mi je dala termin, zanimljivo, 14. februara za Dan zaljubljenih, da to završimo, tako da se nadam da će sve proći kako treba – ispričala je ona, pa objasnila da zahvat nije jednostavan jer traje i nekoliko sati.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije