Loše vesti o Gudeljevom stanju: Klub saopštio ono čega se porodica najviše plašila FOTO

30.03.2023

15:00

By

Mlađi brat Nemanje Gudelja

Operacija Dragiše Gudelja je neminovna

Fudbaler Dragiša Gudelj se pre nekoliko dana srušio na terenu tokom jedne utakmice, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Operacija Dragiše Gudelja će ipak biti obavljena

Bratu, srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, je ustanovljen kardiorespiratorni zastoj, a sada iz Španije stižu informacije da će mladi sportista ipak morati na operaciju, iako su prognoze u danima za nama bile daleko pozitivnije.

Pročitajte: Ceca hitno stigla u Španiju- Olivera Gudelj van sebe, Anastasija sve iznela na videlo FOTO

Operacija Dragiše Gudelja

Fudbalski klub u kojem mlađi Gudelj nastupa, Kordoba saopštio je da će mu uskoro biti ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator, kao i da gaje nadu da će Dragi uspeti da nastavi perspektivnu karijeru u sportu.

Kako se dodaje u saopštenju kluba,  Gudelj je patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i kliničku smrt. Brza intervencija lekarske službe spasla mu je život.


Pročitajte: DEČAK JE! Nemanja Gudelj podelio prelepe vesti, Cecina ćerka blista od sreće FOTO

Operacija Dragiše Gudelja

Povodom ove situacije porodica Gudelj je van sebe od straha, sa svih strana stižu reči podrške mladom fudbaleru. Oglasila se i Ceca Ražnatović koja je poželela brz oporavak mladiću, a njena ćerka Anastasija se nalazi u Španiji gde je u ovim teškim trenucima uz svog dečka Nemanju pa mu je nesumnjivo najveća podrška.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović rasplakala javnost, Ceca nemoćna da joj pomogne- Za ovaj zdravstveni problem nema leka

Operacija Dragiše Gudelja

Operacija Dragiše Gudelja je zabrinula porodicu, ali ipak se nadamo da će njegovo stanje da se poboljša, te da će se mladi fudbaler vratiti na teren jači nego ikada.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije