Haris ljut: Ćerka Đina sakrila da se operisala, hitno primljena u bolnicu FOTO

18.02.2023

20:00

By

Potez Đine Džinović

Dragan Gajić

Đina Džinović

Operacija Đine Džinović izludela Harisa

Iako još nema ni 19 godina, ćerka Harisa Džinovića uveliko posećuje estetske klinike za ulepšavanje.

Operacija Đine Džinović šokirala roditelje

Majka Melina je podržava u svemu i savetuje je, ali kako je Haris baš protiv plastičnih devojaka sa silikonima, ona je odlučila da mu sve prećuti, pa je nastao haos kada je pevač saznao kako je mogla da strada zbog filera koje je ubrizgala u lice.

Pročitajte: Ovo je otkrilo njihov pravi odnos-  Isplivali čudni detalji iz braka Meline i Harisa (foto)

Operacija Đine Džinović

– Đina nikada javno nije želela da priča o plastičnim operacijama kako njen otac ne bi saznao jer to ne podržava. Međutim, kada joj je prošle nedelje otekao deo lica, pa je morala hitno da se javi na kliniku zbog pomeranja filera u obrazu, Haris je sve saznao. Iako je ona radila tretman sa filerima za volumen kože koji ništa ne šteti, nije se sve postepeno razgradilo i došlo je do manjih komplikacija. Prvo se uplašio, bio je van sebe, a kada se sve na kraju završilo i kada se Đina živa i zdrava vratila kući, Haris joj je očitao lekciju. Mnogo je bio ljut, čak i na Melinu jer su mu radile iza leđa i sve su sakrile od njega- kaže izvor blizak pevaču i
nastavlja:

Pročitajte: ŠOK slike- Harisova žena Melina popila, pa ovo uradila!

Operacija Đine Džinović


– Melina se takođe protivila u početku Đininim hirovima, ali kao majka želela je da njena mezimica bude srećna i zadovoljna svojim izgledom, pa je na kraju popustila. Prvo je Đina popunila svoja tanka usta i napravila ih da budu veća i lepša, dok nikada nije htela da prizna da ima silikone u grudima. Izgleda da su je ovi filleri na licu najviše izdali pa je tata Haris sada sve saznao i mnogo se razbesneo. Zato od sada više neće smeti ništa da prećute i sve će morati da rade uz njegovu dozvolu.

Pročitajte: Majčina kopija- Ćerka Zvezdanove Ane konačno u javnosti, upoznajte Ivu FOTO

Operacija Đine Džinović

Operacija Đine Džinović je iznenadila mnoge, a ova mlada devojka je često aktivna na društvenim mrežama pa sa svojim pratiocima detalje iz svog privatnog života.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije