Kad roditelji umešaju prste: Anastasija i Nemanja u ozbiljnom problemu, isplivali svi detalji sukoba

12.02.2023

18:00

By

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja

Instagram

Olivera Gudelj i Anastasija glavna su tema u medijima

Iako će u martu da proslavi prvu godišnjicu veze sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, Anastasija Ražnatović i dalje nije zadovoljna kako se prema njoj ophodi njegova porodica. Koliko god se trudila da svaki slobodan trenutak provede u Sevilji kod svog dragog, sve češće je na rubu živaca jer Nemanjina majka Olivera Gudelj stalno pokušava da im nametne svoju volju.

Olivera Gudelj vodi glavnu reč

– Nemanja ima mnogo obaveza u klubu, ali mu je zato svaki slobodan trenutak organizovan do poslednje sekunde. Kako cela njegova porodica živi u Sevilji, glavnu reč vodi njegova majka Olivera Gudelj. Ona pravi planove kada Nemanja nije u karantinu, gde će da ide na večeru, ali i program za putovanja i druženja. Sa Anastasijom se kulturno pozdravi kada se sretnu, ali uopšte nisu bliske niti se viđaju kada je ona tamo – otkriva izvor za Star i dodaje:

Pročitajte: Anastasija u šoku – Nemanja Gudelj u zagrljaju druge devojke, kamera sve zabeležila FOTO

olivera gudelj

– Koliko god se trudila da bude opuštena i da radi po Oljinom planu, Anastasiji to nije baš po volji. Ona je mlada i želi da izlazi sa svojim dečkom i da uživa što više, ali to ne može. Na ivici je živaca zato što Nemanja dozvoljava da mu majka kroji planove i odlučuje šta će on da radi u slobodno vreme. Iako mu je nekoliko puta skrenula pažnju da treba sami da planiraju svoj život, Nemanja za sada ništa nije promenio, a Tasa ćuti i trpi, i nada se da će bar godišnjicu proslaviti kako oni žele – zaključio je izvor.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Instagram, Bojan Vuković

Još iz kategorije