Saška i Jelena Đoković nisu u sjajnim odnosima: Ovaj detalj je otkrio sve FOTO

11.04.2023

13:02

By

Strah Jelene Đoković

Odnos Saške i Jelene Đoković je zanimljiv medijima

Supruga Đorđa Đokovića, Saška nedavno se porodila i na svet je donela dečaka kojem su roditelji dali  ime Aleksandar.

Odnos Saške i Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše

Saška je nakon samo tri nedelje od porođaja otvorila salon venčanica. On je dala izjavu za Telegraf u kojoj je iznela zanimljive detalje iz privatnig života, a najpre je progovorila o proslavi rođenja deteta.

Pročitajte: I to je moguće- Tri nedelje posle porođaja Saška Đoković oduševila besprekornom linijom FOTO

Odnos Saške i Jelene Đoković

– Pa nisam bila na toj proslavi, ali toliko snimaka su mi poslali tako da se osećam kao da jesam bila. Za mene najemotivniji trenutak je bio naravno Đoletov govor. Kada sam ga dobila preplakala sam bukvalno sat vremena. To je sve od sreće i uzbuđenja, i te neke povezanosti. On je zaista dok sam bila u bolnici bio konstantno sa mnom, jedino što nije spavao u bolnici. On je sve do proslave bio sa nama, otišao je na proslavu, pa se vratio kod nas. Kada sam čula njegove reči to je nešto što me je slomilo u tom trentku.

Njen suprug Đorđe je prisustvovao porođaju, a ona je otkrila da li se plašila njegove reakcije.


– Bio je plan da on tu samo sedi, da bude tu i dočeka bebu, da bi imao taj prvi kontakt kakav sam i ja imala. Međutim, on je gledao čitav proces. Ja sam ga pitala – jao, pa zar ti to nije gadno?,  međutim, on kaže da je njemu gadno i ružno kad to vidi na TV-u, ali kada sam ja u pitanju i naše dete, ništa mu nije ružno i strašno. Tako da je on želeo da prati sve što se dešavalo- istakla je Saška.

Pročitajte: Zategnuti odnosi kod Đokovića- Dijana ljuta na snajku, ovo nikako nije smela da uradi FOTO

Odnos Saške i Jelene Đoković

S obzirom na to da je Novakova supruga Jelena Đoković posvećena deci, Saška je otkrila i da li joj je dala neki savet, a o odnos Saške i Jelene Đoković se sve češće komentariše.

– Pa mi ne delimo savete. Svako živi kako želi, tako da ne treba se ni mešati u te neke stvari kad su deca u pitanju. Ja za bilo koji savet pitam mamu jer me je ona odgajila i mislim da je uradila pravu stvar. Mnoge stvari u životu ću preuzeti od nje i tako vaspitati svoje dete sutra, rekla je Saška, a zatim i otkrila kako je izgledao prvi Novakov susret sa Aleksandrom.

Pročitajte: Nikad izazovnija- Jelena Đoković zablistala u haljini koja mami uzdahe FOTO

Odnos Saške i Jelene Đoković

– Novak je došao sa sinom Stefanom, i zaista je bilo dirljivo. Stefan je bio mnogo radostan kada je saznao da će doći još jedna beba u ovu porodicu. Odmah je reagovao onako:

– Saška, samo da bude muško, hoću da imam brata, tako da svi su bili srećni i radosni-  zaključila je Saška.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije