Ove reči su je zabolele: Rada Manojlović otkrila kako ju je Snežana Đurišić uvredila

23.10.2023

20:00

By

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću

Printscreen Blic TV

Odnos Rade Manojlović i Snežane Đurišić izazvao lavinu komentara

Poznata pevačica Rada Manojlović je svoju karijeru počela u Zvezdama Granda. Nakon takmičenja je napravila brojne hitova i potpuno zasluženo je sada jedna od njangažovanijih pevačica.

Odnos Rade Manojlović i Snežane Đurišić

Ipak nije sve bilo lako tokom njene karijere. Ona se prisetila jedne situacije u takmičenju koja joj je kako kaže posebno teško pala. Tokom Zvezde Granda dobijala je razne kritike, a da je najviše povredilo kada je koleginica Snežana Đurišić oštro komentarisala njen izgled i uputila joj niz negativnih kritika.

– Snežana Đurišić me je u toku takmičenja prilično povredila svojim komentarom koji se tiče mog izgleda. Svi u žiriju su me pohvalili i bili oduševljeni mojim pevanjem, a ona je, umesto da me pohvali rekla: Ti pod hitno moraš da središ zube – rekla je Rada.

Pročitajte: Sve šokirala promenom- Snežana Đurišić se ofarbala u crveno, nećete je prepoznati FOTO

Odnos Rade Manojlović i Snežane Đurišić

Rada je istakla da u vreme kada se ona takmičila u Zvezdama Granda da žiri nije govorio sve direktno takmičarima, bili su mnogo svedeniji nego sada. Priznala je da je mnogo zabolelo kada joj je Snežana to rekla, da je bila tužna i da je plakala. Ali nakon svega toga, shvatila je da su njeni komentari bili za njeno dobro i zahvalna je koleginici Snežani što je tada tako postupila.


– Kada smo se mi takmičili, to nije bilo kao sada. Nisi mogao sve da kažeš, bili su vrlo svedeni. To je za mene bila katastrofa, plakala sam, bila sam veoma tužna. Mislila sam: `Čemu sve ovo kad zubi ne valjaju`. Onda sam nakon svega videla i sama da bih bolje izgledala s lepim osmehom, pa sam otišla i uradila zube – izjavila je Rada.

Pročitajte: Rada Manojlović se vraća u Četereže- Živeće na selu zbog Milana Stankovića

Odnos Rade Manojlović i Snežane Đurišić

Međutim, ona je priznala da je ipak veoma zahvalna Snežani jer je bila iskrena:

– Sada sam joj veoma zahvalna na tome. To je nešto najlepše što je Snežana mogla da mi kaže i veliko joj hvala.

Još iz kategorije