Pare su krive za sve: Isplivala istina o razvodu Lune i Marka FOTO

18.03.2023

20:00

By

Odnos Lune i Marka

Odnos Lune i Marka je glavna tema u medijima

Luna Đogani je 8. marta proslavila 27. rođendan, ali za razliku od prethodnih godina kada je Marko bio uz nju, sada je sve začudilo to što se on nije pojavio na slavlju.

Odnos Lune i Marka ne prestaje da se komentariše

Njihovi fanovi su jako zabrinuti, a pojedini su počeli da pljuju Miljkovića što nije bio na ženinom rođendanu.

Pročitajte: Sreća opet zakucala na vrata- Luna i Marko nakon teškog perioda podelili lepe vesti FOTO

Odnos Lune i Marka

– Marko vodi računa o svim detaljima i bitnim datumima, ali se jako iznervirao jer je Luna želela da pravi gala žurku sa puno zvanica što bi ih mnogo koštalo. On je pokušao da joj
objasni da sada nije trenutak za to, jer im dosta novca treba da završe kuću u selu Mramorak koju su prošle godine kupili. Međutim, Luna je želela pošto-poto da proslavi rođendan, pa
su se žestoko posvađali. Marko je ljut i besan ostao kod kuće sa ćerkom, a Luna se sredila pa je sa majkom Anabelom i nekoliko bliskih prijatelja otišla u jedan restoran na večeru što je Miljkovića baš razbesnelo-  kaže naš izvor i dodaje:

Pročitajte: Porodična drama- Marko Miljković napadnut, Luna čini sve da mu spasi život FOTO

Odnos Lune i Marka


– Luna je želela da izgura svoje, iako nije pozvala sve koje je htela i nije na kraju imala gala žurku kakvu je htela. Pokušala je celo veče da bude nasmejana, ali se po njoj videlo da je nervozna i razočarana. Marko je nije pozvao celo veče, ali su se Anabela i Savo Perović potrudili da joj ulepšaju veče koliko mogu.

Pročitajte: Iznenadni kraj ljubavi- Luna najavila razvod od Marka, odmah skida burmu FOTO

Odnos Lune i Marka

Odnos Lune i Marka se već danima provlači kroz medije, a njih dvoje su nedavno demantovali da u njihovom braku postoji problem.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije