Pukla tikva: Goca Božinovska ispalila snajku Bojanu, ovo više neće da toleriše

05.02.2023

16:00

By

Recept Goce Božinovske

Dragan Gajić

Goca Božinovska

Odnos Goce i Bojane pod budnim okom javnosti

Goca Božinovska bila je presrećna kada je baš za svoj rođendan dobila unuka Vukana, međutim, nije ni sanjala da će sve ovo toliko naporno da joj padne, i pored sve želje i volje da pomogne, ipak je jako umorna. Zato je rešila da preseče i da se vrati svom poslu, tačnije nastupima.

Odnos Goce i Bojane je bolji nego ikada

Naime, Mirko je bio začuđen, ali su pričali on i Bojana i shvatili da Goci fali posao te da im je dosta pomogla i da treba da izađe iz kuće i bavi se onim što najbolje zna.

Pročitajte: Srećne vesti u domu Goce Božinovske – Mirko i Bojana dobili drugo dete, ime bebe iznenadilo sve FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@goca_bozinovska_official)

Odnos Goce i Bojane sada je bolji nego ikada. Ali, koliko je Goca srećna što deca žive sa njom u kući, toliko je već i umorna jer je sve preuzela na sebe. Mirko kao i uvek samo se izvlači, jedino odveze i doveze sina iz vrtića. Goca već ima upalu mišića i baš je premorena, jedva čeka uveče da legne u krevet. Požalila mi se da jedva izdržava ovaj tempo, ali neće ništa da kaže deci, kako se ne bi naljutili. Međutim, pričala je sa nekim menadžerima koji su joj rekli da je traži publika i da treba da ugovara nastupe. Ona je prelomila i saopštila sinu i snaji da se snalaze jer od proleća kreće da tezgari – otkrila nam je jedna od pevačicinih dobrih drugarica.

Pročitajte: Bol za ocem ne prolazi – Mirko Šijan otvorio porodični album, izbledela fotografija slama srce FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@goca_bozinovska_official)

Goca nije nastupala tri godine nigde i sada ima i tremu, ali je srećna što se vraća svom poslu. Podržali su je Mirko i Bojana, a ona će da kada bude imala slobodno da se bavi unucima. Ipak se pretvorila u domaćicu, a još je u snazi da peva.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije