Isplivao snimak Anastasije Ražnatović: Nećete verovati šta radi Cecina ćerka

03.07.2024

16:55

By

Odmor Anastasije Ražnatović

Bojan Vuković

Odmor Anastasije Ražnatović je zaslužen, a kako se vidi na objavljenom snimku, bogami je i luksuzan. Kako danas prenose mediji, Cecina ćerka Anastasija Ražnatović uživa na jahti na kojoj je pokazala zmijsko telo.

Odmor Anastasije Ražnatović je zaslužen posle svega što je prošla

Naime, Ražnatovićeva je snimila unutrašnjost luks jahte na kojoj je uživala, a zatim pokazala svoje vitko telo u kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven, a koji je odabrala za ovogodišnji odmor Anastasije Ražnatović.

Inače,  Anastasija Ražnatović trenutno je na odmoru na Ibici, a društvo joj pravi zaova Vanja Gudelj.

Odmor Anastasije Ražnatović

AnastasijaInstagram

Ražnatovićeva i Vanja se već nekoliko dana provode na ostrvu koje je jedno od najtraženijih letnjih destinacija odakle dele zajedničke uspomene putem Instagrama.

Preko dana Anastasija i Vanja uživale su na jahti, dok noći uglavnom provode u klubovima.


Pročitajte i – Anastasija Ražnatović sve priznala – Ceca me je maltretirala

Podsetimo, Anastasija Ražnatović venčala se i pred matičarem pre nekoliko nedelja. Ona je u svojoj porodičnoj vili na Dedinju izgovorila sudbonosno da Nemanji Gudelju kojem se prošle godine pred Bogom zaklela na večnu ljubav za koju i astrolozi tvrde da je fatalna:

– To je sto posto, njihova ljubav je fatalna i tek kada beba dođe, njihova ljubav će dobiti pravi oblik.

– Nemanja je Škorpija, oko njega morate mnogo da titrate i igrate, a Anastasija ima strpljenje i živaca, pa su i tu veoma kompatibilni. Ona je mogla već sad da ima veliku karijeru, ali ona više voli i ceni porodicu i zajedništvo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije