Ne krije emocije: Ilda Šaulić podelila prelepe vesti, ovo je čekala godinama FOTO

23.03.2023

15:00

By

odluka ilde šaulić

Odluka Ilde Šaulić oduševila je publiku, evo o čemu je reč

Ilda Šaulić izuzetno je bila vezana za pokojnog oca Šabana od kojeg je nasledila talenat za muziku. Pevačica svaki put sa neizmernim ponosom izlazi pred publiku, što će uskoro ponovo učini sa posebnim zadovoljstvom.

Odluka Ilde Šaulić tera suze na oči

Odluka Ilde Šaulić da prepeva pesme svoga oca nije bila nimalo laka, ali je njenu porodicu učinila ponosnom. Naime, pevačica je u Šabanovu čast okupila tim ljudi koji su prethodne četiri godine vredno radili kako bi Šaulićeve hitove predstavili u novom ruhu, čime se njegova naslednica pohvalila na svom Instagram nalogu.

Pročitajte: Muk u studiju – Ilda Šaulić se slomila pred kamerama, ovo je istina o Šabanovoj smrti VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic)

– Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo sto planiram.Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla… Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu – poručila je pevačica.

Pročitajte: Ovo će je pratiti celog života – Evo šta Ilda Šaulić sebi nikada neće oprostiti FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic)

Odluka Ilde Šaulić obradovala je brojne poštovaoce Šabanovog lika i dela koji s nestrpljenjem čekaju da čuju njegove pesme u novim aranžmanima.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije