Drama u domu Dragana Stojkovića Bosanca: Džidža mora da se seli, ovo joj je naredio FOTO

04.03.2023

20:00

By

Bosančeva ćerka Džidža

Odluka Dragana Stojkovića Bosanca iznenadila Džidžu

Bosančeva ćerka Džidža nedavno je rekla kako želi da batali pevanje da bi mogla da se posveti fakultetu jer joj je ostalo deset ispita do diplome.

Odluka Dragana Stojkovića Bosanca uticala na njegovu ćerku

Međutim, to je njenog oca iznerviralo jer smatra da Džidža ne zna šta hoće i da svaki dan menja odluke te da ispada neozbiljna i neprofesionalna.

Pročitajte: Džidža će poludeti- Bosanac joj zaplenio skupu garderobu FOTO

Odluka Dragana Stojkovića Bosanca

– Bosancu je Džidža rekla da želi da se uozbilji i da sedne i zagreje stolicu kako bi mogla da završi fakultet, a nakon toga da se zaposli kao profesorka muzike. On je bio ljut i rekao joj je da sedne i razmisli šta hoće, jer studira preko deset godina, fakultet je stopirala zbog pevanja, a neozbiljan pristup po njegovom mišljenju ima prema svemu. Smatra da nije mala i da mora da zna šta hoće od života. Bukvalno joj je rekao da je on više neće izdržavati i da se potrudi da uzme život u svoje ruke. Bosanac smatra da ona može i da peva i da ide na fakultet, ali da nije dovoljno ambiciozna. Mogu da kažem da su se baš raspravljali i da je Džidža čak i plakala. Na kraju je rekla Bosancu da mu ništa neće govoriti, te da će ga samo obavestiti kada uzme diplomu-  kaže nam izvor blizak pevačici.

Pročitajte: Svađa u Americi- Bosanac uzeo Džidži sve pare, evo šta je ona uradila FOTO

Odluka Dragana Stojkovića Bosanca


– Ja nisam klasičan student, ja sam onaj večiti. Ostalo mi je deset ispita, sada će ispitni rok i stvarno moram da završim to. Planiram da završim fakultet i onda da se zaposlim, volela bih da u nekoj muzičkoj školi radim kao profesor– izjavila je Džidža.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije