Karić uzvratio Jovani i Cecinom bivšem: Ne morate da mi se izvinjavate FOTO

10.04.2023

12:00

By

Dalila bila zaljubljena u Stefana Karića

Objava Stefana Karića na Instagramu zaintrigirala mnoge

Bivša devojka Stefana Karića i nekadašnja učesnica Zadruge Jovana Ljubisavljević priznala je da je u vezi sa Cecinim bivšim dečkom Bogdanom Srejovićem.

Objava Stefana Karića izazvala lavinu komentara

Javnost je dugo spekulisala o njihovom odnosu, mediji su pisali o njihovoj vezi što su oni ranije demantovali sa opravdanjem da su samo prijatelji, međutim pre nekoliko dana objavili su zajedničku fotografiju koja je potvrdila glasine.

Pročitajte: Ljubav je pobedila- Stefan Karić ponovo u zagrljaju bivše devojke FOTO

Objava Stefana Karića

Ovom objavom na Instagramu su potvrdili spekulacije vezane za njihovu ljubav, a nakon ovoga oglasio se i Jovanin bivpi dečko Stefan Karić. On je na Instaram stavio fotografiju ludnog opisa:

– Ne morate da mi se izvinjavate… Svakako me vaši komentari nisu doticali. Pozdrav od brata Karinja – napisao je Stefan.


Pročitajte: Jovana Ljubisavljević je prošlost- Osman Karić našao sinu novu devojku, svi je znate FOTO

Objava Stefana Karića

Naravno ostaje dilema kome je zapravo upućena objava Stefana Karića, ali ona je nastala nakon Jovanine i Bogdanove objave pa su tako mnogi povezali da ima veze sa bivšom devojkom i njenim novim dečkom.

Podsećanja radi, Jovana i Bogdan su uslikani s leđa, jasno je da je devojka pored Srejovića bivša ljubav Stefana Karića. Ona je to i potvrdila kada je šerovala njegov post na svoj Instagram stori.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije