Prizor iz porodičnog doma slama srce: Evo u kakvom stanju je Vesne Zmijanac nakon operacije FOTO

11.04.2023

14:00

By

Prošlost Vesne Zmijanac

ATA IMAGES

Objava Nikolije Jovanović obradovala fanove

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac nedavno je imala tešku operaciju srca, a nakon izlasla iz bolnice opravlja se u svojoj kući na Bukulji.

Objava Nikolije Jovanović otkrila u kakvom stanju je Vesna nakon operacije

Vesna je prethodnih meseci prolazila kroz pravi pakao jer se susrela sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a kako je struka odlučila pevačici je hitno ugrađen bajpas. Njena ćerka Nikolija se oglasila nakon intervencije koju je imala pevačica i otkrila u kakvom je stanju Vesna.

Objava Nikolije Jovanović

Majka je dobro, ne želim da razgovaram na tu temu, želim da imamo mir u oporavku, najbitnije je da je ona dobro – bila je kratka Nikolija koja najviše računa vodi o svojoj majci.

Objava Nikolije Jovanović


 

Mnogobrojna Vesnina publika se zabrinula nakon ovih informacija, ali da oporavak ide onako kako treba potvrdila je Nikolija na svom Instagram profilu. Naime, ona je objavila deo porodične atmosfere sa Bukulje gde Vesna provodi najviše vremena, a izgleda da joj nije puno trebalo da se vrati starim navikama i pripremi najukusnija jela za svoju porodicu.

– Kod mame uvek ovako – napisala je ona u opisu fotke, a ova objava Nikolije Jovanović je obradovala fanove.

Objava Nikolije Jovanović

Podsećanja radi, Vesna najviše vremena provodi na Bukulji gde joj često dolazi ćerka Nikolija sa dečkom Reljom Popovićem i naslednicama.

Objava Nikolije Jovanović

–  Oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući. To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka – ispričala je jednom prilikom Vesna.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije