Radosne vesti stigle iz doma Jovane Ljubisavljević: Misica sve objavila na Instagramu, čestitke samo pljušte

21.06.2024

10:30

By

Objava Jovane Ljubisavljević

Instagram

Nekadašnja rijaliti učesnica, a sada voditeljka Jovana Ljubisavljević, svima poznatija po nadimku Misica, već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, zgodnim ugostiteljem Bogdanom Srejovićem sa kojim je, ako je suditi po Instagram objavama, na korak do venčanja.

Objava Jovane Ljubisavljević naišla je na mnoštvo reakcija

Par na pomenutoj društvenoj mreži gotovo svakodnevno deli zajedničke trenutke i bez ustezanja prezentuje svoju ljubav, međutim da u srcu nekadašnje zadrugarke on nije jedini muškarac, svedoči skorašnja objava Jovane Ljubisavljević Misice.

Objava Jovane Ljubisavljević

Naime, pre nekoliko dana Jovana je na svom profilu podelila kadrove sa slavlja, a povod je bio rođendan njenog tate kojem je uputila javnu čestitku iskazavši svoje emocije.

Objava Jovane Ljubisavljević

– Tajo srećan rođendan! – poručila je Misica uz snimak dok se veseli sa ocem, a u pozadini se čula pesma „Ti si ćerko tatin sin“.


Objava Jovane Ljubisavljević pokazuje koliko je nekadašnja zadrugarka vezana za svog oca

Uz čestitku, ona je dodala i emotikone srca na kojima piše „volim te“, a objava Jovane Ljubisavljević naišla je na brojne komentare i lepe reakcije njenih pratioca.

Objava Jovane Ljubisavljević

Podsećanja radi, Jovana je pre ljubavi sa Bogdanom bila u vezi sa Stefanom Karićem, sa kojim je romansu započela u rijalitiju. Važili su za jedan od omiljenijih parova, pa su mnogi bili iznenađeni kada je usledio raskid.

Pročitajte i – Stefan Karić otvorio sve karte o bivšoj – Zbog njegovih reči Jovana Ljubisavljević „propašće u zemlju“ od sramote…

Iako je njihova ljubavna priča završena još pre više od dve i oboje iamju nove partnere, Stefan je nedavno izašao u javnost saopštenjem da mu Jovana nakon raskida nije vratila automobil koji joj je kupio dok su bili u vezi.

Objava Jovane Ljubisavljević

– Kupio sam auto Jovani kada sam ušao u rijaliti. Negde sam želeo da je obezbedim na neki način što se tiče prevoza. Nije mi ga vratila nakon raskida – izjavio je Stefan koji je tada odgovarajući na pitanje koju devojku je najviše voleo, priznao da je to Dijana Milojković koja je nažalost preminula nakon borbe sa karcinomom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Tv Pink Printscreen

Još iz kategorije