Evo ko Karleuši pravi društvo nakon incidenta sa mužem: Fotke iz vile na Senjaku govore više od hiljadu reči

12.06.2024

14:00

By

Objava Jelene Karleuše

Instagram

Zbog ozbiljnog sukoba sa još uvek zakonitim mužem Duškom Tošićem do kojeg je došlo pre nekoliko dana, Jelena Karleuša u žiži je mediskog interesovanja.

Objava Jelene Karleuše izazvala lavinu reakcija

Svaki detalj iz vile na Senjaku gde pevačica živi sa ćerkama prati se i detaljno analizira i svi bi da saznaju koju informaciju više, kako o njihovom odnosu, tako i o tome gde, kako i sa kim poznati supružnici provode vreme.

Objava Jelene Karleuše

Najnovija objava Jelene Karleuše otkrila nam je delić atmosfere iz njenog velelepnog doma, odakle se inače najčešće i oglašava, a video koji je danas objavila na svom Instagramu, posebno je privukao pažnju i naišao na lavinu reakcija.

U čijem društvu nakon incidenta sa Duškom pevačica najviše uživa i ko joj leči rane izazvane skandaloznim ponašanjem oca njene dece, jasno je svima koji su zavirili na njen profil.

Objava Jelene Karleuše iz vile na Senjaku govori više od hiljadu reči

Naime, kao veliki ljubitelj životinja, Jelena je nekoliko krznenih drugara usrećila pružajući im topli dom, a zauzvrat ona je dobila iskrenu i bezuslovnu ljubav koja joj greje srce.


Objava Jelene Karleuše

Psi Alfa i Omega njeno su najbolje i najdraže društvo, a u ekipu se odlično uklopila i preslatka maca koju je Jelena snimala uz pesmu “Ide maca oko tebe” i to podelila sa armijom fanova.

Objava Jelene Karleuše

Nakon objave Jelene Karleuše, svima je jasno ko svaki dan iznova osvaja njeno srce, a fanovi nisu krili oduševljenje, niti štedeli pohvalne reči.

Objava Jelene Karleuše

Podsetimo, pre samo nekoliko dana, Duško je navodno napao prijatelja svoje supruge, hvatajući ga za vrat i udarajući ga po glavi i telu.

Jelena Karleuša je pokušala da ih razdvoji, ali je Tošić tada, prema informacijama „Kurira“, napao i nju, čupajući je za kosu i udarajući je po glavi i telu.

Pročitajte i – Nika Tošić jasno stavila do znanja šta misli o incidentu u vili na Senjaku – Otpisala Duška, Jelena u suzama…

Jelena Karleuša nema vidljive povrede, dok njen prijatelj ima ogrebotine u predelu brade i vrata, preneli su domaći mediji.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije