Tuga u domu Emine Jahović: Zemljotres u Turskoj joj odneo najvrednije, bol je ogromna FOTO

22.02.2023

17:00

By

stan Emine Jahović

Ata images

Emina Jahović

Objava Emine Jahović slomila srce pratiocima

Popularna pevačica Emina Jahović već godinama živi na relaciji Turska- Srbija.

Objava Emine Jahović izazvala mnogo emocija

Kao što je već poznato, pevačica je bila udata za turskog pevača Mustafu Sandala sa kojim ima dva sina. Njihovi sinovi žive u Turskoj, a Emina se trudi da što više vremena provodi u njihovom odrastanju. Iako je došlo do razvoda od Mustafe pevačica je ostala da živi u Turskoj.

Objava Emine Jahović

Naime, pop pevačica je pre mesec dana najavila da će kao poklon onima koji vole njenu muziku na Dan zaljubljenih objaviti duetsku numeru sa Acom Pejovićem na kojoj je dugo radila. Nažalost, pomenuta ideja nije sprovedena u delo, a razlog zemljotres koji je pogodio Tursku.

Ona se emotivnom objavom obratila fanovima na Instagramu i objasnila sve vezano za novu pesmu.


– Moji divni fanovi i ljubitelji moje muzike…Dobila sam gomilu poruka u DM vezano za objavljivanje duetske numere sa mojim kolegom Acom Pejovićem na Dan zaljubljenih. Kao što je svima dobro poznato Tursku su zadesila dva jaka zemljotresa, jedan za drugim. Ovo je jedan od najtežih perioda sa kojima se ova zemlja ikada susrela i ja sam, kao i svi građani, emotivno slomljena. Turska je izgubila dosta života i pretrpela je ekstremna oštećenja. U naredna dva dana, ukoliko stvari ovde krenu nabolje, saopštiću vam novi datum objave pesme. Hvala na razumevanju. Voli vas E.

Objava Emine Jahović

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Tursku je pogodio strašan zemljotres, a sve zemlje su se uključile u podršku i pomoć ovoj zemlji.

Objava Emine Jahović

Objava Emine Jahović rastužila jemnoge, ali svi su poslali ogromnu podršku i ljubav pevačici i narodu u Turskoj koji prolazi kroz najteže trenutke.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije