Srce je slomljeno: Cecina objava o smrti Željka Joksimovića je sve potresla, javnost u neverici FOTO

15.03.2023

20:00

By

Finalisti Cece Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca

Objava Cece Ražnatović potresla čitav region

Ceca Ražnatović aktivna je na društvenim mrežama, a njene objave broje na hiljade lajkova. Iako uvek nailazi na pozitivne komentare najnovija objava Cece Ražnatović unela je nemir među fanovima i podigla je veliku prašinu u javnosti.

Objava Cece Ražnatović zaprepastila je njene fanove

Naime, slavna pevačica je objavila stari video snimak, na kojem u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Željka Joksimovića peva pesmu „Jedan dan života“, koju u originalu izvodi Mišo Kovač. I to bi naravno veoma obradovalo sve njene fanove da Ceca ispod videa nije stavila polomljeno srce.

Pročitajte: Anastasija molila Cecu da se uda za ovog pevača, istina izašla na videlo FOTO

objava cece ražnatović

Objava Cece Ražnatović uznemirila je njene fanove koji su pomislili da se Joksimoviću nešto loše dogodilo. Komentari su se neprestano nizali, a kada je i sama shvatila šta je uradila, pevačica je odmah promenila emotikone, pa se sada umesto slomljenog nalaze tri crvena srca.

Pročitajte: Ljubav je to – Evo ko ljubi Cecu Ražnatović, kamera sve zabeležila (video)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Inače, Ražnatovićka i Željko godinama neguju iskreno i pravo prijateljstvo, a Cecina ćerka je jednom prilikom izjavila da je kao mala želela da se njena mama uda za Joksimovića.


‒ Željko Joksimović mi je bio super. Sećam se da sam terala mamu da se zabavlja sa njim jer sam ja premlada za njega – priznala je Anastasija u emisiji „Amidži šou”.

Pročitajte: Mislila da je nemoguće – Trudnoća Cece Ražnatović obradovala porodicu, stigle su najlepše vesti FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Fanovi pak, priželjkuju da Ceca i Željko snime duet, a nije nemoguće i da je ova objava Cece Ražnatović najava njihove zajedničke pesme.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije