Tanja Savić u svađi sa roditeljima zbog novog dečka: Neće da čuju za njega, a ovo je razlog FOTO

23.03.2023

18:00

By

Operacija Tanje Savić

Novi dečko Tanje Savić je 11 godina mlađi od pevačice

Pevačica Tanja Savić ima jedan brak iza sebe, a  ponosna je majka dvojice dečaka.

Novi Dečko Tanje Savić se preselio zbog pevačice

Nakon razvoda od Dušana, mnogo se spekulisalo o njenom ljubavnom životu, a kako prenose domaći mediji pevačica je ponovo zaljubljena i to u 11 godina mlađeg izabranika. Naime, njeno srce ukrao je izvesni Muhamed(27) koji se zbog nje navodo preselio iz Amerike u Beograd.

Pročitajte: Muzika je prošlost- Tanja Savić mora na hitnu operaciju, potvrdila tužne vesti FOTO

Novi dečko Tanje Savić

Navodno su njeni roditelji žestoki protivnici ove veze, a njena majka prema pisanju portala ne priča sa njom zbog izvesnog Muhameda.

– Tačno je da Tanja ima novog dečka Muhameda i da je on 11 godina mlađi od nje. Rodom je iz Bijeljine, a živi u Americi. Upoznali su se u Americi kada je ona prošle godine bila na turneji. – Muhamed je veoma pažljiv dečko i brzo je osvojio Tanjino srce. U početku se dvoumila da li da se upusti u vezu s njim, ali se onda i ona zaljubila.


Pročitajte: Tanja Savić plaća grehe- Ovo mora hitno da uradi i da izdvoji velike pare FOTO

Novi dečko Tanje Savić

On se zbog pevačice preselio u Bdeograd i uzeo stan blizu centra kako bi se što više viđao sa pevačicom. Oni se ne odvajaju, čak je prati i na nastupe, ali zbog medija su dolazili odvojeno.

– Taman kad je pomislila da je sve uredu i kada je Muhameda upoznala s njenima, naišla je na novi, neočekivani problem.

Ono što je veoma interesantno jeste to da su njeni roditelji protiv te veze jer je on muslimanske veroispovesti. To Tanji uopšte ne smeta i pokušala je majku Živanu da ubedi da prihvati njenog novog partnera, ali ona neće ni da čuje za njega.

Savićeva je pre nekoliko dana priznala medijima da je neko osvojio njeno srce, te da od njega dobija skupocene poklone kojima se rado hvali, a novi dečko Tanje Savić ne prestaje da se komentariše u medijima.

Pročitajte: Muzika je prošlost- Tanja Savić mora na hitnu operaciju, potvrdila tužne vesti FOTO

Novi dečko Tanje Savić

– Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom emotivnom partneru priča javno – rekla je Tanja.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije