Ognjen Amidžić ponovo pred matičarom: Evo ko je nova izabranica FOTO

28.02.2023

13:00

By

devojka ognjena amidžića

Nova devojka Ognjena Amidžića privlači pažnju javnosti

Ognjen Amidžić se nedavno razveo od dugogodišnje partnerke Danijele Dimitrovske, a kako kaže nije odustao od braka i činjenice da bi opet mogao da stane na ludi kamen.

Nova devojka Ognjena Amidžića – voditelj bi ponovo mogao da stane na ludi kamen

On sa prelepom Danijelom ima sina Matiju, a njih dvoje su zajedničkim saopštenjem za javnost prošlog leta objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Kako su naveli za razvod nije kriva treća osoba, a njih dvoje su nastavili svako svojim putem.

Pročitajte: Sve je oprošteno- Pomirili se Ceca i Ognjen Amidžić, svi detalji sukoba isplivali u javnost

Nova devojka Ognjena Amidžića

Amidžić je nedavno dao intervju u kojem je nagovestio da ne samo da bi to moglo da se dogodi već i da sebe lako može da zamisli ponovo u ulozi oženjenog čoveka, što je mnoge iznenadilo jer od razvoda nije govorio na tu temu.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska nakon razvoda napustila Srbiju, evo ko joj pravi društvo! (foto)

Nova devojka Ognjena Amidžića


– Ni u jednoj fazi života meni devojke nisu prilazile i smatram da ni ne trebaju. Uvek je bilo obrnuto, jer muškarci to treba da čine. Sa druge strane, apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka – izjavio je voditelj i dodao šta bi nova devojka Ognjena Amidžića morala da ima kako bi ga dovela do takve odluke, rekao je on, a potom i dodao:

Pročitajte: Preboleo Danijelu- Evo s kim se viđa Ognjen Amidžić nakon razvoda VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

 

– Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnerka mora da ima bukvalno sve – zagonetno je izjavio poznati voditelj.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije