Mima Karadžić u vezi sa 36 godina mlađom koleginicom: Ne razdvaja se od nje FOTO

04.04.2023

22:00

By

Nova devojka Mime Karadžića

Nova devojka Mime Karadžića izazvala lavinu komentara

Popularni glumac Mima Karadžić je iza sebe ostavio brojne uloge, a u poslednje vreme je u živi javnosti zbog svog ljubavnog života.

Nova devojka Mime Karadžića ne prestaje da se komentariše

Već godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a brojne žene su bile deo njegovog života, ali on nikada javno nije pričao o tome. Sada mediji pišu da je u vezi sa čak 36. godina mlađom koleginicom Natašom.

Pročitajte: Pukla velika bruka- Mima Karadžić ostavio devojku tik pred venčanje FOTO

Nova devojka Mime Karadžića

Njih dvoje  bili su zajedno na premijeri predstave Laž, a polovinom marta pojavili su se zajedno na snimanju emisije Nikad nije kasno.

Ona je uplovila u svet glume kada je upisala fakultet savremenih umetnosti:


Mima i Nataša provode vreme zajedno, odlaze na ručkove, a svega dva puta se pojavila u javnosti. Karadžić je Natašu predstavio kao prijateljicu. Viđeni su i na snimanju serije Zakopane tajne, a od tada se ne razdvajaju, a kako je rekao izvor za Kurir glumac uživa u novoj ljubavi.

Pročitajte: Bikovićeva porodica ostala bez svega- Glumac sa knedlom u grlu pomenuo brata koji se zamonašio FOTO

Nova devojka Mime Karadžića

– Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu – rekao je izvor i dodao:

Pročitajte: Bolovi su nepodnošljivi- Glumac Dragan Jovanović se povukao zbog teške bolesti FOTO

Nova devojka Mime Karadžića

– Prvo je s njom došao zajedno na snimanje emisije Nikad nije kasno, koja će tek biti emitovana. Tu ju je upoznao sa Cecom, Žikom Jakšićem, Maretom, Draganom Katić. Ona je sve vreme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije