Ljuta borba za imovinu: Evo kome će nakon razvoda pripasti milioni Nikole Pekovića

10.07.2024

14:00

By

Nikola Peković

Instagram Printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da su Nikola Peković i doktorka Violeta nakon osam godina odlučili da se razvedu, a prema pisanju domaćih medija u sve je upletena druga žena zbog koje je sportista napustio suprugu.

Nikola Peković se nakon osam godina razvodi zbog druge žene

Kako se priča i piše, Peković već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno je razlog tome nova devojka s kojom je ušao u emotivnu vezu i zbog koje će na ovaj brak biti stavljena tačka.

 

Formalnosti tek slede, a glavna tema svakako je raspodela njihove imovine budući da su mnogo toga stekli dok su bili zajedno, kaže izvor blizak još uvek zvanično bračnom paru i dodaje da Nikola Peković ima dosta biznis poslova, kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji.

Nikola Peković

– Čitav kompleks hotela i poduži je spisak njegovih poslova u kojima je prilično uspešan. Ipak, Violeta nikada nije bila fokusirana na novac i bogastvo. Nju ne zanima većina njegovih nekretnina i poslova, njoj je važno da bude sa njihovim sinom, a mislim da joj to Nikola neće uskratiti.


Pročitajte i – Dragana Mirković dobila svu imovinu stečenu u braku – Evo kako je Toni reagovao

– Očekuje ih da sednu i dogovore se i verujem da ta borba neće biti teška. Peković neće žaliti da obezbedi sina, a ni ženu sa kojim je toliko godina proveo – rekao je dobro upućeni izvor za domaće medije, prenosi „Kurir“.

Nikola Peković i doktorka Violeta nisu uspeli da nađu zajednički jezik i svom braku daju još jednu šansu

Takođe, prema njegovim rečima, njih dvoje već duže vreme imaju različite planove. Ona nije želela da se seli iz Crne Gore jer su joj tu porodica i prijatelji, a i dete ima svoje društvo.

– Postojao je plan da Nikola sagradi bolnicu, koju bi Violeta vodila, ali ne znam šta se sa tim dogodilo. Violeta je bila Nikoli velika podrška kada je napustio sportsku karijeru i počinjao razne biznise. Zajedno su prošli mnogo toga, ali eto nikada se ne zna šta život nosi – rekao je izvor za „Blic“.

Nikola Peković

O novoj ljubavi Pekovića kaže da nije čuo ništa, ili samo nije želeo o tome da priča, ali sve su glasnije čaršijske priče da Nikola uživa u novoj ljubavi, te da je druga žena razlog kraha njihovog braka.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Nikola Pekovic Instagram/Facebook

Još iz kategorije