Ovo su godinama čekali: Najsrećnije vesti u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića FOTO

10.04.2023

14:00

By

Naslednik Milice Milše

Naslednik Milice Milše proslavio rođendan

Glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović su godinama u skladnom braku, a kako su više puta isticali kako vreme prolazi njihova ljubav je sve jača.

Naslednik Milice Milše je njen najveći ponos

Takođe, kada je ova porodica u pitanju jasno je da je biologiia nevažna, s obzirom na to da njih dvoje zajednički sa mnogo ljubavi podižu Miličinog sina Antonija. Njega je glumica u jednoj ranijoj vezi dok je bila na studijama glume, a Miličin partner Žarko Jokanović uvek je za njega bio jedini i najbolji mogući otac.

Pročitajte: Prste da poližeš- Milica Milša oduševila receptom za kolač sa pomorandžom VIDEO

Naslednik Milice Milše

Antonije je juče prolavio rođendan, a napunio je 31 godinu. Tim povodom majka mu je uputila emotivnu čestitku na Instagramu.

-Srećan rođendan, sinko! Nikako da shvatim da sam te rodila pre 31 godinu, sve mislim to je bilo juče, vreme tako brzo leti, zato uživaj u svakom trenutku i da si nam živ, i zdrav, i srećan 100 godina! Obožava te majka smaračica- napisala je glumica.


Pročitajte: Svađa zbog kilaže- Milica Milša nabacila 15 kila, Žarko zabrinut za njeno zdravlje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Nije izostala ni Žarkova čestitka koja je mnogo otkrila o njihovom odnosu.

– Srećan ti rođendan, lepi moj sine. Presrećan što te imam, želim da ti svaki trenutak života bude beskrajna radost. I uvek imaj na umu ono što sam ti rekao kad si bio klinac – „Što se mene tiče od tebe želim samo jednu stvar – da budeš srećan – poručio je scenarista i dodao:

– Ponosan sam što si svoj, sjajan i predivan i što si najbolji sin na svetu. Beskrajno te voli tvoj Debeli.

Pročitajte: Definitivno je kraj- Milica Milša i Žarko Jokanović doneli konačnu odluku, javnost u neverici

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Naslednik  Milice Milše rođen je dok je glumica bila na završnoj godini studija, a dok u njihov život nije ušao Žarko, ona mu je, kako je objasnila pre nekoliko godina, bila jedini roditelj.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka – ispričala je glumica u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

SLIKE: Dragan Gajić, Instagram

Još iz kategorije