Snežana Đurišić tražila novac od kandidata da prođe dalje, oglasio se i Saša Popović FOTO

20.02.2023

10:00

By

Partner Snežane Đurišić

B.V.

Napad na Snežanu Đurišić izazvao lavinu komentara

Emisija Zvezde Granda važi za najpopularnije takmičenje kada su u pitanju muzička takmičenja.

Napad na Snežanu Đurišić šokirao sve- pevačica optužena da je tražila novac od takmičara

Godinama unazad ovo je najgledaniji šou, međutim sada se desio skandal kakav nije viđen do sada. Naime, Nata Vukadinović iz Crne Gore, majka kandidata Dušana Vukadinovića, javila se redakciji Kurira s tvrdnjom da im je Snežana Đurišić tražila novac da njen dvadesettrogodišnji sin prođe u dalji tok takmičenja.

Pročitajte: Viki Miljković širi imperiju- Prodala 50 stanova za dan, ove zvezde su pazarile kod nje FOTO

Napad na Snežanu Đurišić

On je snimao emisiju trećeg kruga u sredu, 15. februara, i ispao je, a Đurišićka mu je bila mentor.

– Doživela sam golgotu. Snežana Đurišić je tražila novac da moj sin prođe u naredni krug Zvezda Granda. Ako moja deca nisu kako treba, neću da ih branim, ali znajući da je moje dete fino, kulturno, vaspitano, rekla sam mu da sluša gospođu Snežanu, koja me najstrašnije povredila. Kad je prošao drugi krug, rekla mu je: Dušane, ovo ti je sad besplatno, znate, kao daje mu gratis. To nam je preneo kad je došao kući, ali mi roditelji nismo to tako shvatili. Prošao je taj krug i za treći mu je zacrtala šta će da peva. Međutim, pred emisiju bio je uznemiren, videla sam da nešto nije u redu. Kada smo se upoznale, Snežana je počela da vrišti na mene – tvrdi Nata, a zatim na pitanje novinara šta je tačnp tražila pevačica ona je odgovorila:


Pročitajte: Tajni plan- Zvezdan i Ana prevarili naciju, ova pevačica ih je raskrinkala

Napad na Snežanu Đurišić

– Nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Nije htela da mi pruži ruku u sobi za podršku. Kulirala me je. Upitala sam je da li je moj sin nešto pogrešio i da li joj je nešto loše rekao. Tada mi je saopštila da Dušan neće proći dalje, da je za njega takmičenje završeno. Unela mi se u lice i rekla da ona ne radi za džabe i da treba da joj platim. Ostala sam zatečena, skamenila sam se. Nisam joj dala novac i moj sin nije prošao dalje. Posle je rekla Dušanu da beži i ja nisam znala šta se događa. Nisam joj dala pare i normalno da on nije prošao. Rekla je da je moj sin nije slušao.

Povodom ove situacije oglasio se i direktor Granda, Saša Popović.

– Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem, ali smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada – naveo je Popović.

Pročitajte: Suzani narušeno zdravlje- Saša Popović u panici, čini sve da joj pomogne

Napad na Snežanu Đurišić

Napad na Snežanu Đurišić je šokirao sve, a popularna pevačica se još uvek nije oglasila ovim povodom.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije