Drama na nastupu Sneki u Sarajevu: Čovek zbog ove pesme nasrnuo na pevačicu FOTO

08.03.2023

17:00

By

Napad na Sneki

Napad na Sneki zbog pesme u Sarajevu

Popularna pevačica Sneki je doživela neprijatnost tokom nastupa u Sarajevu.

Napad na Sneki izazvao lavinu komentara

Naime, ona je nastupala u jednom sarajevskom lokalu, a nije ni slutila da će doći do velikon incidenta. Pevačica je počela da peva pesmu Vidovdan nakon čega je jedan čovek nasrnuo na nju.

Pročitajte: Milan Milošević napadnut zbog Dejana i Aleks- On je glavni krivac za njihov raskid FOTO

Napad na Sneki

– Sve je bilo u najboljem redu, publika je pevala i igrala sve dok Sneki nije zapevala ‘Vidovdan’. Očigledno je da ta pesma nije bila primerena u Sarajevu, budući da su je mnogi shvatili kao provokaciju, ponajviše taj čovek koji je čak i krenuo na pevačicu, pa je obezbeđenje moralo da reaguje – priča izvor za Grand online i dodaje:

– Nastup je bio prekinut, a nakonh frke čovek koji je pravi haos je izbačen iz lokala. Srećom,obezbeđenje je odmah reagovalo, a pevačica je bila baš u šoku. Verovatno joj nije bila namera da bilo koga uvredi pesmom, ali u tom trenutku  sigurno o tome nije razmišljala da u publici ima i Bosanaca koji ovu srpsku numeru mogu da shvate kao provokaciju.


Popularna pevačica je ostala u šoku s obzirom na to da joj se do sada nikada u karijeri nije dogodilo da ima ovakav problem. U javnosti se više spekulisalo o njenom privatnom životu.

Pročitajte: Snežana Đurišić tražila novac od kandidata da prođe dalje, oglasio se i Saša Popović FOTO

Napad na Sneki

-Poznata sam po tome da svoj život, ne da krijem, nego sam se opredelila da ne pričam o njemu. Tako sam počela i smatram da će tako ostati do kraja. To eksponiranje u javnosti nosi bumerang koji može da se vrati neprijatno, i za mušku i za žensku stranu. Ali dobro, malo zagolicam maštu, pa malo kažem (smeh)- našalila se nedavno pevačica.

Napad na Sneki je izazvao lavinu komentara, a svi su ostali u čudu s obzirom na to da ona važi za jendu od omiljenih pevačica na estradi.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije