Najbolji prijatelj Tamare Vučić je poznati glumac: Njemu prva dama Srbije poverava sve svoje tajne

21.06.2024

20:45

By

Najbolji prijatelj Tamare Vučić

ATA IMAGES

Tamara Vučić

Najbolji prijatelj Tamare Vučić je poznati glumac Milorad Damjanović sa kojim se prva dama Srbije, supruga predsednika Aleksandra Vučića, druži dugi niz godina. Tamara Vučić zbog brojnih obaveza oko posla i porodice nema mnogo slobodnog vremena, ali za čašicu razgovora sa Miloradom uvek nađe barem pola sata koliko im je dovoljno da jedno drugom pruže projateljsku podršku i razmene novosti i tajne koje se samo sa najboljim prijateljima i dele.

Najbolji prijatelj Tamare Vučić je poznati glumac Milorad Damjanović

Inače, najbolji prijatelj Tamare Vučić, Milorad Damjanović, glumac Milorad Damjanović za dve decenije života u Beogradu uspeo je da izgradi uspešnu karijeru i obezbedi sebi pristojan dom i život.

Kada je kao mladić iz Priboja došao u glavni grad, mislio je da su mnoge stvari za njega nedostižne, ali je kasnije sam sebe demantovao.

Najbolji prijatelj Tamare Vučić

Tamara Vučić sa prijateljemInstagram

Ni Milorad, ni prva dama Srbije ne kriju da je upravo on najbolji prijatelj Tamare Vučić koja je ponosna na svaki uspeh poznatog glumca, kako u karijeri, tako i u njegovom privatnom životu. A svakako i on na nju budući da su toliko bliski, pa razmenjuju i one najskrivenije tajne koje se poveravaju samo najodanijim prijateljima, a zapravo su oboje jednostavni i žive kao sav normalan svet zbog čega se i druže.

Najbolji prijatelj Tamare Vučić skućio se u mirnom delu Vračara

Milorad živi u svom stanu na Vračaru koji je kupio na kredit i time rešio stambeno pitanje na duže staze, međutim, kako je zaljubljenik u prirodu, svaki slobodan trenutak koristi da pobegne od gužve u prestonici, a to dokazuju fotografije sa njegovog Instagram naloga koje uvek iznova oduševe i Tamaru Vučić sa kojom se druži.


Pročitajte i – Prva dama kao sav običan svet – Tamara Vučić oduševila fotografijom, evo kako je izgledala i čime se bavila pre udaje za predsednika 

– Dugo sam mislio da nikada neću uspeti da obezbedim sebi stan u Beogradu. Potičem iz Priboja i kada sam došao u prestonicu da studiram, prvo sam živeo u studentskim domovima, što je bilo vrlo lepo iskustvo, a potom kao podstanar, što mi nije prijalo – ispričao je svojevremeno najbolji prijatelj Tamare Vučić i dodao da sve više vremena provodi u svojoj oazi mira nadomak Zlatibora gde ima sve što mu je potrebno.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije