Zavili je u crno! Nadi Topčagić opljačkali kuću, ne može da govori od stresa

05.04.2023

13:00

By

Nada Topčagić izašla iz bolnice

Vest da je Nada Topčagić opljačkana šokirala je domaću javnost. Naime, slavna pevačica je svojevremeno bila prinuđena da prekine odmor na Tari pošto joj je prijatelj javio da joj je kuća obijena i opljačkana.

Nada Topčagić opljačkana

Prema pisanju domaćih medija, nemili događaj odigrao se u Crnoj Gori pre tri godine kada je obijeno i opljačkano nekoliko kuća, a jedna u nizu pripadala je i pevačici Nadi Topčagić.

– Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta – ispričao je svojevremeno izvor, a onda se i sama pevačica oglasila i otkrila šta se zapravo dogodilo.

Pročitajte: Tuga u domu Nade Topčagić – Pevačica slomljena zbog njegove smrti FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Topcagic (@topcagicnada)

– Javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata… Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on:“Neću ja da ulazim tu“. Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to – zaključila je Nada.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije