Naboj emocija: Miroslav Ilić upoznao nepriznatog sina Devina, pevačeva bivša ljubavnica iznela sve detalje susreta

29.06.2024

21:00

By

Susret Miroslava i Devina

Bojan Vuković

Photo: Bojan Vuković

Nakon višegodišnje borbe koju je nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, vodila oko priznavanja očinstva njenog sina Devina, porodična saga dobila je svoj epilog.

Susret Miroslava i Devina prošao je emotivno za obojicu

Kako je sredinom 2022. godine Mirjana obavestila javnost, Viši sud u Beogradu doneo je presudu da Miroslav jeste Devinov otac,ali tu se priča ne završava.

Susret Miroslava i Devina

Miroslav IlićAta images

Naime, u jednom intervjuu za domaće medije Mirjana je otkrila da je pevač video sina i kako je rekla, susret Miroslava i Devina desio se kad je Antonović bio beba, a pevač narodne muzike mu je tom prilikom uručio i poklon.

Pročitajte i – Evo ko čuva Miroslava Ilića posle afere sa vanbračnim sinom

– U Beogradu sam često boravila u stanu moje sestre, a i Miroslav je tamo dolazio. Igrao se sa Devinom, provodio vreme sa njim – izjavila je Mirjana, otkrivajući da je pevač svog sina poslednji put video kada je Devin imao 18 meseci.

Susret Miroslava i Devina


– Sećam se, bili smo u „Interkontinentalu“ kada je on došao. Igrao se sa detetom, tada mu je dao zlatni lančić. Kad god bi ga spustio i krenuo ka vratima, on bi počinjao da plače, i plače…

– Miroslav se tri puta vraćao da ga uzme. Kao da je osećao da će se razdvojiti – pričala je sa setom u glasu svojevremeno Mirjana.

Susret Miroslava i Devina dogodio se pre mnogo godina, kada je pevačev sin imao tek osamnaest meseci

Istinistost njenih reči potvrdio je i sam Devin kada je na pitanje da li ima uspomenu od oca odgovorio:

– Imam zlatni lančić sa krstićem koji mi je poklonio kada sam imao 18 meseci i koji još nosim – rekao je sin Miroslava Ilića jednom prilikom.

Susret Miroslava i Devina

Ata imagesAta images

Devin je tek kada je odrastao saznao da mu je pevač otac, tada ga je pozvao, a njihov razgovor protekao je u miru, čak su i susret dogovorili, ali nažalost do toga nije došlo, naprotiv čak su završili i na sudu.

– Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“.

Susret Miroslava i Devina

Photo: Bojan VukovićBojan Vuković

– Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje – ispričao je ranije vanbračni sin Miroslava Ilića.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images

Još iz kategorije