Anđela se pomirila sa odlukom roditelja: Sada im traži samo jedno FOTO

18.04.2023

17:00

By

Anđela Đuričić htela sebi da oduzme život

Molba Anđele Đuričić za porodicu je izazvala lavinu komentara

Učesnica Zadruge Anđela Đuričić razočarala je roditelje ponašanjem u Zadruzi.

Molba Anđele Đuričić za porodicu- tražila im samo jedno

Naime, njena porodica je pokazala da je ljuta na nju i činjenicom da joj nisu poslali čestitku za Uskrs, što je ona teško prihvatila. Već danima plače pa se skoro i pomirila sa činjenicom da su je se njeni odrekli.

Pročitajte: Zvezdanu se ovo neće svideti- Anđelin bivši ulazi u Zadrugu, spreman da je raskrinka FOTO

Molba Anđele Đuričić

Voditeljka Ivana Šopić joj je postavila pitanje vezano za ovu situaciju, a Anđela je pokazala koliko joj je teško zbog toga.

– Kako komentarišeš to što komentarišu zadrugari da ti dramiš što nisi dobila čestitku jer nije toliko strašno – pitala je Ivana


– Dobro, meni je to strašno jer sam samo to čekala. Ja sam drugačije vaspitana. Kao što kažem, nikada nisam mogla da očekujem da će se meni ovako nešto desiti. To jeste za dramu, jer ih poznajem. Meni je samo to u glavi: -Zašto ne, zašto? Mogla sam da se zakunem, da ubjem čoveka, oni bi preuzeli krivicu, a da sam se ja zaljubila i da oni ne mogu da mi pošalju čestitku – rekla je ona, pa dodala:

Pročitajte: Taki raskrinkao Maju i Zvezdana- Ovo je istina o aferi, evo kad su se spojili FOTO

Molba Anđele Đuričić

– Povređeni su, nema opravdanja, ali mislim da pored svih loših stvari koje sam uradila, dete sam im i ne mogu to da opravdam. Evo i da je tata ljut, da mama ne pošalje?! Meni to ne ide u glavu, brat da ne pošalje?! Nema šanse – rekla je Anđela.

– Kad bi imala priliku da im se obratiš, šta bi im rekla – pitala je Ivana.

Pročitajte: Roditelji Anđele Đuričić doneli najtežu odluku- Za ćerku više nema mesta u njihovom domu FOTO

Molba Anđele Đuričić

– Rekla bih im da ih volim, da mi je žao što sam ih razočarala i povredila. Bilo šta mi pošaljite, nije mi bitan sadržaj čestitke. Bitno mi je da ste mi vi poslali, mama, brat, tata i sestra. Napravili ste mi haos i mogu samo gora da budem, kad nemam taj vetar u leđa, mogu da budem još gora… Za Uskrs i za slavu imamo dogovor da mi pošalju, za Božić ne iščekujem jer nam to nije dogovor, ovo je bio dogovor. Ako ne stigne sada u nedjelju, za slavu, nemam šta da pričam o tome. Ne žele kontakt sa mnom dok sam ovde – rekla je Anđela u suzama.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije