Neće više da ćuti! Duškova i Jelenina ćerka otkrila dugo čuvanu tajnu, njene reči bole VIDEO

16.03.2023

17:00

By

mlađa ćerka jelene karleuše

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića veoma je aktivna na društvenim mrežama. Njene objave u rekordnom roku prikupe veliki broj lajkova i komentara, a Nika je zahvaljujući armiji fanova postala prava zvezda Tik-Toka.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše otvorila dušu

Kao što svi već znamo Nika je od oca nasledila ljubav prema fudbalu, dok muzka, bar za sada, nije njena strast. Međutim, pre nego što je počela da trenira fudbal, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića oprobala se u odbojci gde je imala loše iskustvo. O čemu se tačno radi objasnila je u jednom od videa na pomenutoj društvenoj mreži.

Pročitajte: Deca me krive za sve – Jelena Karleuša progovorila o razvodu, Duškovu reakciju svi čekaju

mlađa ćerka jelene karleuše

Svi su me vređali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna.. Rekla sam ‘okej’, išla sam na dijetu, smršala 12 kila. Pa sam se opet ugojila – iskreno je ispričala mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u razgovoru sa majkom, koja joj je tom prilikom dala najbolji savet

Pročitajte: Jelena i Duško u šoku – Nika Tošić napravila drastičnu promenu, dobro protljajte oči FOTO
@dragicadragojevamakica♬ original sound – Dragica Krasavcevic

– Dobro, to nećeš reći, da si se ugojila – dodala je Karleuša, te otkrila da je njena ćerka prevazišla sve uvrede, te je srećna i zadovoljna nastavila očevim stopama.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije