Vreme je da javnost sazna! Milica Pavlović progovorila o problemima sa Grand produkcijom: Boli me to što..

08.03.2023

14:30

By

milica pavlović

​Na estradnu scenu sada veoma popularna pevačica Milica Pavlović kročila je davne 2011. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju „Zvezde Granda“. Pažnju žirija i širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom glasa tako i interesantnim pojavom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Milica Pavlović otvorila dušu 

Po isteku ugovora Milica je donela odluku da prekine ugovor sa Grand produkcijom, a prilikom gostovanja u emisiji „Prvi red” Pavlovićeva je otvorila dušu i otkrila da je tada doživela veliki udarac koji ni dan danas nije prebolela.

Pročitajte: Provereno je oduvala – Milica Pavlović brutalno spustila Anu Nikolić, ove reči će dobro upamtiti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– Svi fonogrami, sva moja diskografija, ta tri prethodna albuma apsolutno su ostala u vlasništvu Granda. I ne mogu da kažem da mene to ne boli, mene to jako boli i svi u Grandu to znaju – počinje priču Milica Pavlović, pa dodaje:

– Smatram da sve što imam sam uložila u te albume, pesme i spotove. Nikada mi niko ništa nije poklonio, osim te prve pesme koju mi je Popović dao, a koja mi je sledovala kao finalisti „Zvezda Granda”. Opet kažem, niko mi ništa nije poklonio, dali su mi samo taj marketing koji mi je sledovao po ugovoru. Bolno mi je da ja danas nemam ništa od te diskografije, u smislu sve je njihova svojina – kaže pevačica u emisiji na K1 televiziji.

Pročitajte: Ošišala se do glave – Milica Pavlović ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– U momentu kad sam izašla iz devetogodišnjeg ugovora, izašla sam praznih ruku. Ovo je prvi put da pričam na tu temu za jutjub kanal. S jedne strane mi je to jako bolno, a s druge sam zahvalna Grandu na prilici koju su mi pružili. Ali, bila sam popljuljana – iskrena je Milica Pavlović.

Pročitajte: Javnost zaslužuje da zna istinu – Rada Manojlović je plaćala Milanove dugove, ovaj čovek ih je raskrinkao

milica pavlović


Na pitanje voditelja kako je Saša Popović reagovao i šta joj je rekao povodom diskografije koja je ostala u vlasništvu Granda, pevačica ističe:

– Moje obrazloženje na tom nekom sastanku, neću sad da prepričavam ceo razgovor, ali.. Rećićemo samo da ja verujem da on ima dobar razlog što mi nije ustupio taj jutjub kanal i da je opravdan – zaključila je ona.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije