Ljubav i rat: Sukob Miličine i Mensurove porodice

23.05.2022

11:44

By

Karić i Mensur

Mensur i Mina povratak emocija

Jedan od najemotivnijih nastupa na Zadrugoviziji imali su Mensur i Mina koja se rasplakala dok je pevala pesmu “Gram emocija”.

Mina i Mensur

STAR

Mensur- problematična veza sa Milicom

Nju su obuzela osećanja prema Mensuru pa su suze same pošle, dok je Mensur nemo stajao pored nje. Plakala je i Mensurova devojka Milica kada je shvatila da se njih dvoje još uvek vole.

Mensurova porodica, majka Naila i njegov brat sada su ubeđeni sigurni su da su bili u pravu kada je ljubav između njega i Mine u pitanju. Oni svim srcem navijaju da se oni pomire i nastave svoju veliku ljubav koju su imali. Oni su Minu i kontaktirali pre ulaska u rijaliti kako bi po njoj poslali Mensuru garderobu, ali i pozdrave i podršku. Tada je Naila pričala sa Minom i rekla joj da joj je najveća želja da se pomire, jer joj se Milica uopšte ne dopada, klinka je, povodljiva je i kao takvcu je nikada ne bi primili u porodicu”, otkrio je izvor iz Crne Gore, dok Miličina majka Ana smatra da je njena ćerka rasejana samo zbog Mininog prisustva u rijalitiju.

Šta da kažem, Milica je plakala jer joj je bilo tužno i emotivno kada je videla Minu i Mensura zajedno. Njene suze su bile emotivne i prave. Verovatno je sada shvatila da se Mina i Mensur i dalje vole. Bilo mi je krivo i žao kada sam videla da moje dete onako roni suze”, objašnjava Miličina majka Ana i nastavlja.


Od kada je Mina ušla u Zadrugu, mislim da je moja Milica mnogo loše. Te Minine priče da Mensurova porodica ne voli moju Milicu i da nemaju podršku, ne znam baš da li su tačne. Mogu i ja da kažem znate šta sve, pa ko će da zna da li ja pričam istinu ili ne. Ja toj Mini ništa ne verujem. Veliki teror se vrši nad mojoj ćerkom tamo, čitam razne komentare, ali opet kažem nek pričaju šta hoće i nek podržavaju koga hoće, na kraju će isplivati čija ljubav je prava”, kaže za Star njena majka Ana.

Pročitajte: Otac se ubio, majka otišla: Teško detinjstvo Mensuru ostavilo rane za ceo život

IZVOR: STAR

SLIKE: STAR

Još iz kategorije