Zvali su je ženski Aca Lukas: Harizmatična pevačica harala je estradom, pa odjednom nestala – Marina Živković danas je šamanka

09.07.2024

14:03

By

marina zivkovic pevacica

YouTube / PrintScreen / XX Vek

Pevačica Marina Živković bila je jedna od najpoznatijih zvezda 90-ih godina, u jeku turbo-folka. Sa brojnim hitovima, poput „Ne idi od mene“, „Lavica“ i „Malo po malo“, dominirala je domaćom muzičkom scenom. Međutim, na vrhuncu karijere napravila je drastičan zaokret.

Marina Živković pevačica danas je uspešna šamanka

Marina Živković je svoju muzičku karijeru zamenila šamanizmom i priključila se sekti Hare Krišne, što je izazvalo mnogo spekulacija o njenom prelasku u drugu veru. Ipak, ona je demantovala ove tvrdnje, ističući da je ostala verna pravoslavlju i svom poreklu.

– To nije tačno. Ja stvarno ne znam… Kako neko može da bude beli mag? Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim.

Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu.

Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku – rekla je tom prilikom Marina, a preneo Pink.rs.

Pevačica se danas bavi čitanjem duša i tvrdi da može energetski da radi s ljudima, samo gledajući ih u oči.


Marina je pojasnila:

– Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski „radim“. Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena reč je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se.

Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. I onda kažu: „Bože, šta mi je, ko da sam se na Boga kamenjem bacala…“ Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne.

Pretpostavlja se da je jedna od okosnica u životu Marine Živković bila i trauma koju je doživela tokom nastupa na reprizi dočeka Nove godine. Naime, u bližoj okolini Beograda 1999. godine, Marina je svedočila ubistvu mladića koji je ubijen iz pištolja, direktno pred njenim očima.

S obzirom da se nakon ovog nemilog događaja povukla sa scene, tražila i otkrivala sebe, okrenula se isceliteljstvu, mogli bismo naslutiti da je to zaista bio trenutak preokreta u pevačicinom životu.

O svojoj posvešćenosti isceljenju duša Marina ne govori često. Jednom prilikom, skromno je izjavila:

– Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, bez dodirivanja pacijenata. Završila sam kurs pranik hilinga, koji je zasnovan na lečenju energijom.

Marina Živković pevačica

Lični izbori i pravo na iste su bespogovorno na svakom od nas. A ono što je do sada Marina Živković ostavila zapisano u narodnoj muzici jesu hitovi koji se i dalje pevaju.

– Kada dođeš do samog vrha, nema više izazova. Uživala sam u plodovima svog rada, družila se i obišla planetu – rekla je Marina u jednoj emisiji, pokušavajući da objasni svoju novu, spiritualnu, delatnost.

Razumljivo je da će njen životni put mnogima ostati intrigantan i inspirativan. Oduvek harizmatična i lepa žena, Marina Živković je rešena da u ovom životu da svoj maksimum – bez obzira na izbor karijere.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: YouTube / PrintScreen / Marina Zivkovic

Još iz kategorije