Majka Darka Lazića ogorčena na snajku, čak joj i pozlilo: Sluša je kao da nema svoj mozak FOTO

31.03.2023

10:00

By

Novi snimak Katarine i Darka Lazića

Mama Darka Lazića ogorčena na novu snajku

Pevač Darko Lazić je nedavno operisao višak kože, a kako je istakla njegova majka ona nije znala da njen sin ide na operaciju.

Mama Darka Lazića nije znala za njegovu operaciju

Naime, Branka krivi za sve novu snajku Katarinu sa kojom kaže da nema kontakt. Lazić je pre nekoliko godina imao rizičnu operaciju, a sada je uradio novu intervenciju zbog čega je njegova majka zabrinuta.

Pročitajte: Evo kako Darko Lazić izgleda nakon zatezanja kože- Boli, nije kako treba FOTO

Mama Darka Lazića

– Ne znam šta mi je sa sinom, niti gde je, niti kako je posle te nove operacije. Meni on već mesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao… Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam videla u novinama- rekla je Branka za Kurir, pa prokomentarisala svoju novu snajku Katarinu.

Pročitajte: Strašni detalji- Darko Lazić uništio brak svom kumu, ovu ženu krivi za sve FOTO

Mama Darka Lazića


– S Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lepo, kada je i Darku zabranila da nas pozove na venčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli. Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali… Valjda će se jednom i on opametiti posle svega što je prošao u životu- istakla je majka popularnog pevača za pomenuti medij.

Pročitajte: Novi problemi- Darko Lazić se posvađao sa majkom, ovo mu je ozbiljno zamerila

Mama Darka Lazića

Mama Darka Lazića ne krije da je izgubila kontakt sa sinom zbog nove snajke, a ostaje da vidimo da li će do njihovog zbližavanja i pomirenja doći.

 

 

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije