Fotografija iz bolničke postelje rastužila sve: Sloba Radanović objavio sliku sa majkom i obratio joj se emotivnim rečima

05.07.2024

10:57

By

Majka Slobe Radanovića

Ata images

Sloba Radanović/Ata Images

Sloba Radanović neretko ističe koliko važnosti pridaje porodici i pravim vrednostima, a to koliko je vezan za svoju majku Draginju ne libi se da pokaže pratiocima na društvenim mrežama.

Majka Slobe Radanovića i njegova supruga najvažnije su žene u životu pevača

Radanović je sada na svom Instagramu objavio sliku sa majkom i suprugom Jelenom i emotivnim rečima kojima joj se obratio raznežio brojne prijatelje i fanove.

– Žena koja me je rodila i žena koja me je preporodila – podelio je pevač na pomenutoj društvenoj mreži i jasno stavio do znanja svima koje dve dame su mu najvažnije u životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Iako je na fotografiji vidno da je majka Slobe Radanovića u bolničkoj postelji, te da su joj pevač i njegova izabranica došli u posetu, primetno je da su svi odlično raspoloženi i da osmehe sa lica ne skidaju.

Majka Slobe Radanovića nije zdravstveno najbolje

Pevač je veoma vezan za svoju majku, pa on i njegova supruga, sa sinom Damjanom, koriste svaku priliku da provedu što više vremena sa njom, posebno sada kada njeno zdravstveno stanje nije sjajno.


Majka Slobe Radanovića

Inače, majka Slobe Radanovića nije mogla zbog zdravstvenih problema da prisustvuje proslavi povodom rođenja njegovog sina.

– Majka mi se zahvalila, oduševila se kad je čula! Rekla je da joj je drago da je dočekala to. Nije došla, nije mogla. Ja sam insistirao, ali ona nije htela. Nije nešto zdravstveno okej… Sutra ćemo već nadoknaditi sve to – rekao je tada pevač.

Pročitajte i – Sloba Radanović u Urgentnom centru – Pevač prolazi kroz novu životnu dramu

Poznati pevač i sam je nedavno imao peh kada je po 4. put polomio ruku, a tada je njegova supruga Jelena koja mu je inače najveća podrška, odlučila da se sa njim malo našali objavivši interesantne Insta priče.

Majka Slobe Radanovi'a

Ona je tom prilikom objavila Slobine slike iz kliničkog centra gde je pevač bio operisan, ispod prve je šaljivo napisala da su počele kontrakcije, a na drugoj se zapitala da li postoji još neko na svetu ko je lomio ruku 4 puta.

Majka Slobe Radanovića

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Sloba Radanovic Instagram

Još iz kategorije