Sanja Vučić samo njoj treba da bude zahvalna: Ovoj ženi duguje sve

27.06.2024

17:45

By

Majka Sanje Vučić

ATA IMAGES

Sanja Vučić

Majka Sanje Vučić takođe je bila pevačica i veoma je talentovana. Naime, popularna pevačica Sanja Vučić nije tek tako nadarena za pevanje, a sada je isplivao i dokaz o tome.

Majka Sanje Vučić takođe je bila pevačica i veoma je talentovana

Kako prenose domaći mediji, majka Sanje Vučić nije ostvarila zavidnu karijeru, ali je i te kako nadarena, pa je jasno zbog čega je njena ćerka ostvarila ovoliki uspeh.

Sudeći po pisanju medija, majka Sanje Vučić je njena senka i prati svaki uspeh svoje ćerke, ali i ona sama mogla je da izgradi zavidnu karijeru.

 

Sanja je, naime, istakla da joj je majka uvek bila najveća podrška i da ju je ona naučila da bude jaka, čak i kada joj je zdravlje bilo ugroženo i kada je zabrinula sve.


Sa druge strane, Sanja Vučić sa ocem nije bila u savršenim odnosima, a i o tome je govorila otvoreno kada je on pre dve godine preminuo:

Majka Sanje Vučić

– Svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu… – rekla je pevačica za koju je majka Sanje Vučić bila i ostala broj jedan i umnogome joj je pomogla, pa dodala:

Pročitajte i – Porodica u strahu – Sanji Vučić dijagnostifikovana bolest, hitno počela sa terapijom 

– Nije bio tu. Nije bio tu… Zato i jesam emotivna samo u tome, odnosno kada je moj pokojni otac u pitanju. Nažalost, nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad… – dodala je nekadašnja pevačica grupe „Hurricane“

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije