Tuga: Rada Manojlović progovorila o bolesti, dijagnoza raka ju je potpuno slomila

07.03.2023

11:00

By

Majka Rade Manojlović

Dragan Gajić

Rada Manojlović

Majka Rade Manojlović izgubila je bitku sa opakom bolešću

U estradne vode Rada Manojlović uplovila je veoma mlada. Srca publike osvojila nesvakidašnjim glasom, specifičnim stajlingom i prirodnim izgledom, a tokom godina postala je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu. Pre nego što se pojavila u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda” Rada je pevala po svadbama i privatnim proslavama, a svojih početaka se, kako sama ističe, nikada nije stidela.

Prilikom gostovanja u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ pevačica je otvorila dušu i priznala da je zarad svoje karijere zapostavila fakultet, ali da joj je novac koji je u to vreme zarađivala dosta pomogao kada se njena majka borila sa opakom bolešću.

Majka Rade Manojlović preminula je veoma mlada

– Nikada nisam verovala u te prognoze, ali moram da vam kažem, oni kada su rekli da će živeti još mesec dana, 30 dana je još živela – počinje priču Rada Manojlović u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ i dodaje:

– Ja sam sa njom bila do samog kraja, držala sam je za ruku.

Pročitajte: Porodična drama! Rada Manojlović žestoko odbrusila bratu – Muka mi je da budem zla sestra

majka rade manojlović


Bolni trenuci kroz koje je porodica prolazila kada je majka Rade Manojlović primljena u bolnicu obeležili su njen život i ostavili na srcu ranu koja ni vreme ne može da izleči. U pomenutoj emisiji Rada se kroz suze prisetila i kojim rečima ju je majka bodrila da se hrabro suoči sa njenim odlaskom i nastavi da živi život punim plućima.

– Sećam se, veče pre nego što je vodimo u bolnicu, sutradan će umreti, ja počnem da plačem kao kiša ispred nje, a ona me pita onako, bez ijedne suze: „Zašto plačeš?“, a ja kažem: „Zato što nisam provela više vremena sa tobom“ – prisetila se Rada.

Pročitajte: Neće više da ćuti – Rada Manojlović otkrila istinu o raskidu sa Harisom, za sve je kriva ona FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RADMILA RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Majka Rade Manojlović se poput lavice borila do samog kraja, a nakon njene smrti pevačica ne krije da je bila na terapiji, te da su joj prepisani lekovi za smirenje. Najveća podrša u tim trenucima bili su joj otac i sestra Marija bez kojih, kako sama priznaje, ne bi mogla da zamisli život.

SLIKE: Gaja, BlicTV printscreen

Još iz kategorije