Olivera Gudelj se javno oglasila povodom snaje Tase: Pročitajte šta joj je sin odbrusio FOTO

11.08.2023

18:00

By

Anastasijina svekrva

Bojan Vuković

Ceca, Olivera i Vanja Gudelj

Majka Nemanje Gudelj se ne oglašava kada je u pitanju snaja Anastasija

Nesuglasice između Olivere Gudelj i Cecine naslednice nepremostive su, a dokaz svemu tome jeste i to što ni nakon svega što je sa svojim izabranikom lepa Tasa prošla ona nije naišla na podršku od strane Nemanjine majke, bar ne javno, iako su svi očekivali da će njih dve naći zajednički jezik.

Pročitajte Olivera Gudelj se konačno javno izjasnila – Za Anastasiju ovde nema mesta, ovo je dokaz FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)


Na „Instagramu“ se već duže vreme ne prate, a prvi korak ka tome napravila je upravo svekrva Anastasije Ražnatović koja je na istom veoma aktivna.

Iako u poslednje vreme ona pratioce buni odlukama da se čas povuče sa društvenih mreža, čas aktivira nalog, otključa ga, pa iznova zaključa, svakim svojim postom ona stavlja do znanja da za popularnu snajku na istom nema mesta, te do sada nije osvanula objava koja sluti na njeno pomirenje sa Anastasijom.

Pročitajte Ekskluzivno – Evo za kada je zakazano venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja


Majka Nemanje Gudelj

Naprotiv, svi u njenim objavama vide samo provokaciju na Tasin račun i kada za to ima povoda i kada nema, a zbog čega nosi epitet nezgodne svekrve svedoči još jedna njena objava u nizu.

Svekrva Anastasije Ražnatović naime objavila je sliku sa plaže koja u srcu nacrtanog od peska sadrži inicijale „NONDV“ i svima je jasno da su to početna slova imena članova porodice Gudelj: Nebojše, Olivere, Nemanje, Dragiše i Vanje.

Pročitajte Ceca hitno stigla u Španiju – Olivera Gudelj van sebe, Anastasija sve iznela na videlo FOTO

Majka Nemanje Gudelj

Mnogi su se zapitali da li ovo srce nije bilo dovoljno veliko da stane još jedno slovo – slovo “A”, te doneli zaključak kako Olivera još uvek Tasu ne smatra članom porodice.

Pročitajte Anastasija proterana iz familije – Olivera Gudelj slavi pobedu nad Ražnatovićima FOTO

Majka Nemanje Gudelj

Ipak, i pored svih nedaća sa kojima se u poslednje vreme susreću, Anastasija i Nemanja uspešno održavaju svoju ljubav i uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, a da se na neodobravanje gospođe Gudelj preterano ne obaziru svedoče i njihove zaljubljene objave na društvenim mrežama piše Story.

Čak ni na veridbu koja se dogodila pre nekoliko dana nije reagovala, stavila srce ni komentar u objavu.

IZVOR: svet

SLIKE: instagram

Još iz kategorije