Poslednje reči pevačice Milice Pavlović paraju srce: Nemoguće je suzdržati suze

12.08.2023

16:00

By

Majka MIlice Pavlović

Majka Milice Pavlović poželela ćerki srećan rođendan

Sinoć je Milica Pavlović dočekivala 32. rođendan, i sada već tradicionalno, potrošiće basnoslovnu cifru za organizovanje ekstravagantne žurke u jednom prestoničkom restoranu. Milica nikad bolje nije izgledala, izdala je novi album pun hitova, i njena karijera i život idu uzlaznom putanjom, što je naravno, vredno bilo proslaviti.

Pročitajte Milica Pavlović u klinču sa Sarom Jo: Zaratile oko dečka plesača

Majka Milice Pavlović

Još jedna osoba će posebno misliti na nju na danas, a to je njena majka Mirjana Đorđević. Dan kada je donela ćerku na svet isprva je bio najsrećniji u njenom životu, ali samo tri meseca kasnije, Mira je morala da ostavi Milicu kod bake i deke u Donjem Bunibrodu dok se sa suprugom ne snađe u Švajcarskoj. Navodno su je na to primoravali Miličin otac Dragoslav i njegovi roditelji, ali poznatu pevačicu odluka njene majke i dalje boli.

Pročitajte Ove slike bi spalila da može: Evo kako je Milica Pavlović izgledala na početku karijere FOTO


Majka Milice Pavlović

 

Kada je prošle godine Milica organizovala izuzetno skupu žurku za svoj 31. rođendan u Beogradu, što je uradila i večeras i hvalila se za medije da ima najbolju maćehu koju voli najviše na svetu, njenu majku su navodno te reči toliko povredile da je zaplakala.

Njena majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek – ispričao je izvor navodno blizak Milicinoj mami.

Pročitajte Bez trunke šminke i fotošopa: Milica Pavlović pokazala svoje pravo lice, da li je prepoznajete? FOTO

Majka Milice Pavlović

Iako se nikada nije oglašavala u javnosti, majka Milice Pavlović je prošle godine ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

Srećan rođendan, jedino moje – napisala je Mira, a uz to je objavila i fotografiju svoje naslednice piše Story.

IZVOR: Svet

SLIKE: ATA images

Još iz kategorije